آروال مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 1419 عنوان اینکه انتظار دارم اکسم تصادف کنه قطع نخاع بشه انتظار زیادیه 177 بازدید | 20 پست ب طرز فجیعی دلم رو شکوند و گفت میخوام برم با اکسم اگه تو هم میخوای باش اعتماد ب نفسمو از بین برد بهش گفتم بهم علاقه نداری گفت نه والاب نظرتون جواب دل شکسته قطع نخاع شدن نمیتونه باشه؟ یا کمتر؟ و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️ 1404/04/26 | 02:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asayemosa عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 3956 نه زیاد این حرف همیشه مهربان میمانم"I will always stay kind."❤️
آروال مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 1419 متاسفم برات وقتی قلبت هزار تیکه شد بیا ببینم بازم متاسفی و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️
کیک_توت_فرنگی عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 16109 هر کاریم کرده باشه نفرینت بر میگرده به خودت هیچکیو نفرین نکن بسپار دست خدا
آروال مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 1419 هر کاریم کرده باشه نفرینت بر میگرده به خودت هیچکیو نفرین نکن بسپار دست خدا نفرین نکردم ولی تو ذهنم میگم تاوانش اینه و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️
آروال مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 1419 چند وقت باهم بودید که انقد راحت تونس تموم کنه سه ماه ولی منو بد جور وابسته کرد و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️
پگاه۷۰ عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 18632 اکس های شما پسر و برادر یه خانواده ی دیگه هستن چجوری میتونی انقدر سنگدل باشی؟شما یعنی اکس کسی نیستی؟ رابطه ی دوستی همینه دیگه یا با هم میمونید یا به هر دلیلی جدا میشید برای هم آرزوی خوشبختی کنید برید سر زندگی خودتون
bedunenam عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 3588 وا سیسی این چه دعاییه اون بیشرف بوده توم مثل اونی؟امیدوارم اگه اذیتت کرده بدترش سرش بیاد که مطمعناا میاد ولی بهترین انتقام از بی توجهی و همون پیشرفت خودته
love1300 عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 1526 وقتی قلبت هزار تیکه شد بیا ببینم بازم متاسفی من از کسی که سالها به خاطرش جلو روی همه ایستادم ضربه خوردم اما هیچوقت نفرین نکردم،یه چیزی به اسم کارما هست خودش میدونه چیکار کنهنیاز به آه و نفرین نیست که اون انرژی منفی برگرده سمت خودت 🧒🏻🧒🏻👧🏻👧🏻👧🏻