2777
2789
عنوان

خونواده همسر رو چی صدا میزنید

181 بازدید | 29 پست

سلام.من از اول به مادرشوهرم گفتم مامان. به خواهرش آبجی و به داداشاش داداش. الان انقد دلمو شکوندن. پشمونم. میخوام ازین به بعد به مامانش بگم حاج خانم.و خواهر برادرشم یه خانم و یه آقا بندازم کنار اسماشون. مگه مامان آدم از آدم جهاز میخواد؟مگه مامان آدم آدمو نیش میزنه؟ الان یادم میفته چقد گنده تر از دهنشون رفتار کردم میسوزم. نظر شما چیه؟

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟

من باهاشون یه ساله قهرم 

بهشون مامان بابا میگفتم اما اگه برگردم و دوباره رابطه بگيرم (که محاله این کار) بهشون حاج خانوم حاج آقا میگم 

خواهرشوهرامم به اسم صدا میزدم

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش تازه نامزد کرده ها این تاپیکت ببیننداستان هممون همین شد

واقعا. انننقد پشیمونم که نگو. تا الان نذاشتم روشون باز بشه و رسمی رفتار کردم. ولی اولا که این کلمات حرمت دارن و نباید برای غیر خونواده استفاده بشه. بعدم کاش از اول با محبت باهاشون رفتار نمیکردم.

همیشه صداشون زدم بابا و مامان جان ، برادر شوهرمو هم میگم داداش 

دوست داشتم کنارشون حس خوب داشته باشه و احترام احترام میاره ، برام مهم نیست چه کسی چه خواهد کرد من انسانیت خودم رو میزارم وسط 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

یبار جاریم پشت سرم حرف زده بود. من برای اینکه بگم همه رو از خودش درآورده و بگم که من از ته دل همه تون زو دوس دارم.رفتم توگروه خانوادگی نوشتم برای تک تکشون. تمام احساساتم رو.اینکه مثل خونواده خودم دوسشون دارم. ولی حتی یک نفرشون هم جوابمو ندادن

همیشه صداشون زدم بابا و مامان جان ، برادر شوهرمو هم میگم داداش دوست داشتم کنارشون حس خوب داشته باشه ...

چن ساله ازدواج کردین؟

بدی آدمای نمک نشناس اینهوقتی یادت میاد چه کاراییواسشون کردی از خودت بیشتربدت میاد تا اونا

واقعا

وایی دقیقا حرف دل منو زدی منم از این به بعد میخوام بگم حاج خانم اصلا زبونم نمیچرخه نمیدونم چیکار کنم ...

باید جا انداخت. که بفهمن این کلمات حرمت دارن

چن ساله ازدواج کردین؟

3 سال . 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

الهی همیشه خوشبخت باشین عزیزم.

خیلی ممنونم قشنگ من❤️ همچنین فداتشم

واقعا. انننقد پشیمونم که نگو. تا الان نذاشتم روشون باز بشه و رسمی رفتار کردم. ولی اولا که این کلمات ...

نمیدونم چرا اینطورین 

مثن عروسه بهترین کارا و از خودگذشتگی کرده که حتی اونا نفهمیدن چه بلایی سرمون اومده

ولی بعدا می فهمیم که با همه محبت هامون چیا پشت سرمون گفتن 

همونایی که مامان بابا میگفتیم 

خیلیاشون بعد زن گرفتن پسرشون. مامان بابا دختر خودشونن. حتی مامان بابای پسرشون هم نیستن دیگه