2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست عزیز کلا بچه سیرت میکنه از زندگی،یکی از بهترین تصمیمای زندگیم اینه ک بچه نیاوردم هم اونو بدبخت کنم هم خودمو هرکس اورده پشیمونه اونم ک انکار میکنه دروغ میگه اونم پشیمونه

دگم نباش(از چهار چوب خارج شو)👍👍👍Q+

دوست عزیز کلا بچه سیرت میکنه از زندگی،یکی از بهترین تصمیمای زندگیم اینه ک بچه نیاوردم هم اونو بدبخت ...

نه بابا دختر خاله من ۵ تا آورده مهندس شیمی هم هست خیلی هم راضیه

من دهه هفتادیم کل انرژیم تو بازی کردن با همسنو سالام تو حیاطو کوچه خالی میشد فقط یه کلاس زبان میرفتم، بچه های الان اسیرن تو خونهه بچه ذاتش پر از انرژیه و باید درست خالی بشه هردقت به پیرمرد تونستین بگین بدو و بپر به بچه ام میشه گفت بشین

ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻

نه بابا دختر خاله من ۵ تا آورده مهندس شیمی هم هست خیلی هم راضیه

توجه کن ب اخر حرفم توجه نکردی دیگه،دروغ دروغ دروغ،طرف تو یکیش مونده اون ک قطعا فیلم بازی میکنه بشنو باور نکن دختر خاله من دوتا داره اونم دختر داغونه ب روی خودش نمیاره اما گاهی اوقات توجه کنی میفهمی داغونه ب رفتاراش توجه کن شما هم میفهمی

توجه کن ب اخر حرفم توجه نکردی دیگه،دروغ دروغ دروغ،طرف تو یکیش مونده اون ک قطعا فیلم بازی میکنه بشنو ...

آخه وقتی ۵ تا رو با برنامه ریزی آورده چطور ناراضی باشه

دوست عزیز کلا بچه سیرت میکنه از زندگی،یکی از بهترین تصمیمای زندگیم اینه ک بچه نیاوردم هم اونو بدبخت ...

چرا مگه؟ دخترخاله های من که چون دیر اوردن و یدونست خیلی بچشون رو حلوا حلوا میکنن 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

آخه وقتی ۵ تا رو با برنامه ریزی آورده چطور ناراضی باشه

اصلا ربطی ب برنامه نداره مگر بچه برنامه حالیشه ساعت حالیشه شب و نصف شب حالیشه از هرکس بپرسی بهت نمیگه بدون برنامه بوده همه هم خودشون خواستن اما توش موندن رو نمیکنن عین جوکی ک طرف میخوره زمین تا خونه سینه خیز میره میگه خودم خودمو زدم زمین اونام همینن هیچوقت ظاهرو با باطن یچیز مقایسه نکن کن یچیزایی از یه کسایی دیدم باورم نمیشده ظاهرشونم حفظ بوده

اصلا ربطی ب برنامه نداره مگر بچه برنامه حالیشه ساعت حالیشه شب و نصف شب حالیشه از هرکس بپرسی بهت نمیگ ...

عزیزم از اول میگفت بالای ۳ تا میخوام حتی جنسیت رو دقیق درمیاورد

چرا مگه؟ دخترخاله های من که چون دیر اوردن و یدونست خیلی بچشون رو حلوا حلوا میکنن

جوابمو ب اسی بخون ظاهر با باطن فرق داره جلوی شما حلوا حلوا میکنن اره ولی از درون داغونن من توی شرایط غیر طبیعی از خیلیاشون شنیدم ک جگرشون خونه از بدو تولد ک هیچ از قبل تولد تا الان