2777
2789
عنوان

دخترا میشه راهنمایی کنید پارتنر من زیادی حساسه یا من مقصرم

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 49 پست
مثلا سوال درسی یا ارتباط کاری چه ربطی به کافی بودن یا نبودن پارتنر شما داره؟ واقعا حرفش منطقی نیست ب ...

اگه منظورت اینه که از رابطمون خبر داشته باشن ، همه نه ، یک سری فقط 

منظورم‌همین که همه چیزو به طرف بگم‌یا اجازه بدم کنترلم کنهبا اینکه خانواده ای.دارم‌که از بچگی هیچوقت ...

خب همینو بهش بگو ببین چی میگه. البته خیلی حساب شده ما که نمیدونیم همون طور که خودت 

بگو من خط قرمز دارم، با تو هم الان میخوایم اشنا بشیم صحبت داریم 

یه کتاب خوبیه به نام زن بودن تونی گرنت، توش نویسنده با این که خارجیه میگه برای طرف قصدتون را واقعا مشخص کنید از رابطه چیه تا دچار سردرگمی نشید. بخونش عالیه

بهش بگو ایا درباره ی ازدواج جدی هست یا نه؟  بعدا میذاره زنش کار کنه یا نه؟ اصلا میاد خواستگاری یا نه؟ مامانش کجاست؟  چرا نمیذاره با بقیه صبحت کنی ولی خودش با تو صحبت میکنه؟ 

مشاوره 1480 رایگان هست تماس بگیر ببین اونا چی میگن. وابسته شدی بدون این که مطمئن باشی طرفت چه طوره، مثل پا گذاشتن روی ماسه میمونه، پات ممکنه فرو بره. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم به نظرت جرف بزنیم با هم بهش بگم ک گیر نده ؟چون خودش میگه من هر مشکلی باشه دلیل نمیبینم جدا ش ...

همین جمله اش میتونه نشان از طرحواره باشه مثلا استحقاق میگه هر چی باشه جدا نمیشیم، در حاای که رابطه دو طرفه هست ممکنه تو فردا بخوای جدا شی، چرا از تو نظر نمیپرسه تو رابطه چی باعث میشه باقی بمونه؟ 

اقا خودش دلیلی نمیبینه تمام... تو هم که کشکی لابد

شوهر من استحقاقی هست به خاطر همین روی این جمله حساس شدم، خیلی قبل عقد به طرف همه جور توجهی میکنن تا به دستش بیارن و بعد بی توجهی کامل و تمام توجهشون به رسیدن به خواسته های خودشون،دیکتاتوری محض

من برعکس بودمچون آزاد بودم این تصورش ابن بود که جدی نگرفتمش کلا انقد بهم میگفت من بهت اعتماد دارم فق ...

اگه فکر میکنی با راه اومدن با خواسته هاش و بله و چشم گفتن بهش ، بیشتر دوسِت داره سخت در اشتباهی ، اینجوری بیشتر وابسته نشون میدی خودتو و اعتماد بنفس اونو رو میبری بالا ، بهش بگو من اونقدر بزرگ شدم که خوب و بد رو تشخیص بدم اگه حتی یه ذره بهم شک داری میتونی بری ، من مجبور نیستم به خاطر کار نکرده توضیح بدم