2777
2789

بعد چن وقت اروم شدین ؟

امشب احساس کردم قلبم هزار تکه شد و ب معنای واقعی شکست 

خیلی گیر داد که باهاش اشنا شم اول وقتی که حسابی وابسته ام کرد گفت دوست ندارم 

گفتم ولی من دوست دارم 

گفت اگه میخوای باش ولی بدون من تک پر نیستم

و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️

کنارمه و دلم‌نمیخواد تاوان بده 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاوان داد

دلم نمیخواست اینجوری تاوان بده، ولی داد و هنوزم داره میده 

بعد از چند وقت؟ خب، بخوام صادق باشم هنوزم بعد سه سال اروم نشدم 

زندگیِ چندمته كه توقع داری هيچ اشتباهی نكنی؟!

تاوان ندادن تلافی کردم(:🤌🏻خودممم باباشونو در اوردم بعلههه

چجوری ؟

و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️

تاوان ندادن تلافی کردم(:🤌🏻خودممم باباشونو در اوردم بعلههه

چکار کردی 

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

تومرداد۴ سال  پیش با جاری قهر کردیم دلمم شکست ۶ ماه بعدش تصادف کرد ولی نمرد😶زخمی له داغون شد

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

قلبم از عشق نشکسته ولی اونی که باهام بازی کرد مامان باباش از هم طلاق گرفتن و سرپرستیش رفت با پدرش پدرش زن گرفت دوباره و بچه دار شد و این از سمت پدرش رونده شد یه شهر دیگه فرستادنش یه مدت که پیش اینا نباشه😑

ترک تحصیل کرد الانم بیکار دنبال کفتر بازیه

من اینو اسمشو می‌زارم تاوان شما رو نمیدونم 

اون یکی دیگه ام یه عالمه کند کاری کرد که همه اش پیش مامانش لو رفت و الان منو به عنوان کسی انتخاب کرده که هر غلطی می‌کنه براش تعریف می‌کنه و منم خرسند گوش میدم و به پام افتاد که باهاش دوباره حرف بزنم

اینا کسایی بودن که من دو سال هر شب ارزو مرگشونو میکردم 

خیلی سخته  دلت بشکنه  تا اخر عمرت  یادت نمیره   اگه طرف هزار بارم   تاوان بده 

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

وایییی قلبم دوباره درد گرفت 

جمله اخرتو بمنم گفت «اگذمیخوای باش ولی من با بقیه هم هستم»

بعد ها ک‌بر گشت گفت اینطور میگفتم ک خودت دل بکنی بری قلبم بیشتر شکست

انتقام بله گرفتم بعد چند ماه بطرز فجیعی قلبشو شکستم همونطور ک منو شکسته بود

لجن چرک

یاد خودم افتادم 

برا منم فامیل بود ۵ سال موس موس کرد تا بالاخره راضی ب اشنایی شدم وابستم کرد شروع کرد جفتک انداختن مردک لاشی حرومی همش کات و قهر و دعوا میکرد 

اخرین باری ک رفت ی سال بعدش برگشت التماس میکرد ی فرصت بهش بدم اما من وارداشنایی با یکی دیگه شده بودم و بهش بعله دادم مطمئنم قلب و جیگرش سوخت همونجور ک من و سوزونده بود خیلی تلاش کرد عقدم و بهم بزنه اما خدا نخاست