2777
2789
عنوان

مهمونی چهارم خونواده همسرم

342 بازدید | 35 پست

مادر همسرم خونه خریدن و برای اینکه جمعیتشون زیاده جمعه برای چهارمین بار دارن شام میدن.من سه بار قبلی بودم و بار آخر از ظهر تا نهار سرپا بودم بعد نهار آشپزخونشون خیلی شلوغ شد و کسی نمیزاشت من کار کنم.رفتم تو اتاق تنها نشستم.شوهرم اومد صدام زد بیا برو تو آشپزخونه.من ناراحت شدم.شبش گفتم من کلفتتون نیستم که باید ساعتمو پر کنم اونم گفت زن منی و وظیفه ات یود آشپزخونه درحال کمک باشی. واقعا دوست ندارم مراسم فردا رو شرکت کنم.حس حمالی دارم واقعا.بسه دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو آشپزخونه  اما خودتو زیاد به کار نده

الکی اونجا باش

ضمنا چه شوهری داری آخه تو. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

عزیزم تو کارا باش ولی کوزت وار تند تند کار نکن 

خیلی اروم و اهسته و نصف سرعت معمولت کار کن 

سعی کن تو کارای پذیرایی با بگو بخند شرکت کنی که هم تو چشم باشی هم کمتر کار کرده باشی

تجربه من از ادم ها تنبل با سیاست

فقط در جمع حضور دارن و هیچ کار مفیدی انجام نمیدن

مسلما رفتی توی اتاق زشت بوده ولی توی جمع باش الکی راا برو حرف بزن و کارهای جزی بکن تا نگن نکردی 

تازه اخر سر هم کلی ازت تشککر میکنن چون توی چشم بودی

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

باید در جواب همسرت میگفتی خانوادت شعورشان بیشتر توعه

دیدن من ظهر تا حالا سرپابودم نذاشتن کار کنم اومدم نشستم 

ولی انگار تو چشات بستس و نمی بینی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

مثل من باش تو این مراسم ها همه اش تو آشپزخونه ام ولی کمک خاصی هم نمی کنم بیشتر در حال صحبت کردن و ورزش رفتن هستن در کل کار مفید زیاد نمی کنم  

یه جوری کار کن که بود و نبودت زیاد فرق نکنه و روی کمک و بودنت حساب نکنند

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

بیشتر مردها همینجورین فکر نمیکنن زن گرفتن فکر میکنن کلفت گرفتن واسه خانواده اشون انتظارات بیجا دارن در حالی که خودشون خونه ی مادر زنشون برن پا رو پا میندازن و هیچ کاری نمیکنن