2777
2789
عنوان

ماهی چهار میلیون رو چطور خرج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3417 بازدید | 151 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسیله های کیک و پیتزا رو بگیر با دخترت باهم درست کنید 

ماهی یک بار در حد یه بستنی فروشی یا فست فودی برید 

یکم پسته و بادوم بخر روزی چند تا دونه بخر بده دخترت تقویت شه اسباب بازیم ماهی یه دفعه زیاده به چه دردش میخوره به جاش هفته ای دوبار ببرش پارک سوار وسیله بشه چندتا کتابم بخر شبا براش بخون

۴تومن هفته ای یبار کافه و رستوران هم نمیشه 

ولییی چرا خواهرت داره اینکار میکنه و تا کی ادامه میده؟؟

میدونی شما خرج اضافی نمیکردی اینجوری عادت میکنی و بعد که قطع بشی خیلی سختتون میشه مخصوصا دخترت آسیب میبینه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
پس انداز کن هرچندماه ی تیکه طلا برای دخترت بخراز اسباب بازی و کافه و تفریح چیزی در نمیادبعدن که بزرگ ...

یه عمر هم لعن و نفرین میکنه پدر و مادری که به تفریح و اسباب بازیش بها نمیدادن

چقدر افکارتون وحشتناکه

پس انداز کن هرچندماه ی تیکه طلا برای دخترت بخراز اسباب بازی و کافه و تفریح چیزی در نمیادبعدن که بزرگ ...

همون بچه حتی بعدا تشکر هم بکنه ولی باز ته دلش عقده همین چیزای ساده رو داره که بخاطر پس انداز ازش دریغ کردیم