kitte مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 100 عنوان کسی رو میشناسین که بتونه جیمیل حذف شده رو برگردونه 60 بازدید | 10 پست لطفا اگه میدونین بگین😭😭😭 1404/04/26 | 00:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pinkmangogoli عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 239 اسمه ایمیلتو یادته؟ نوشابه ضرر داره؟/فورتینایتی یا پابیجی ، پابیجی /سامینا مینا ع ع واکا واکا ع ع سامینا مینا سانکا لکا دیس ایز ع افریکا/عو عی عی عا عی عو عو عی عی عی عا عی/شنبهَ جان /عای سیفید این بولور معرکس تعلیمش را به من دادَ کو/هااااااااااا/شما تو ماتریغس یا به قول با کلاسا ماتریکس گیر کردین/خونسرد باشید نفس عم ایق بک اشید
pinkmangogoli عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 239 کل ایمیلت حذف شده یا یه پیام حذف شده؟ نوشابه ضرر داره؟/فورتینایتی یا پابیجی ، پابیجی /سامینا مینا ع ع واکا واکا ع ع سامینا مینا سانکا لکا دیس ایز ع افریکا/عو عی عی عا عی عو عو عی عی عی عا عی/شنبهَ جان /عای سیفید این بولور معرکس تعلیمش را به من دادَ کو/هااااااااااا/شما تو ماتریغس یا به قول با کلاسا ماتریکس گیر کردین/خونسرد باشید نفس عم ایق بک اشید
kitte مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 100 از قسمت حذف شده ها (سطل زباله) هم حذف شده.؟ منظورم اکانتمه کلا حذف شده ولی تا قبل ۳۰ روز میتونم برش گردونمالبته خودم نمیتونم باید یکیو پیدا کنم وارد باشه
kitte مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 100 اسمه ایمیلتو یادته؟ اره یادمه همین دو روز پیش حذف شد
pinkmangogoli عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 239 منظورم اکانتمه کلا حذف شده ولی تا قبل ۳۰ روز میتونم برش گردونمالبته خودم نمیتونم باید یکیو پیدا کنم ... اگه ایمیلتو بلدی برو داخل ورود بزن اونجا بنویسش بعد بنویس گذرواژه رو یادت رفته اگه شماره ثبت کرده باشی بهت پیامک میاد یا زنگ میزنم کد رو میگه نوشابه ضرر داره؟/فورتینایتی یا پابیجی ، پابیجی /سامینا مینا ع ع واکا واکا ع ع سامینا مینا سانکا لکا دیس ایز ع افریکا/عو عی عی عا عی عو عو عی عی عی عا عی/شنبهَ جان /عای سیفید این بولور معرکس تعلیمش را به من دادَ کو/هااااااااااا/شما تو ماتریغس یا به قول با کلاسا ماتریکس گیر کردین/خونسرد باشید نفس عم ایق بک اشید
kitte مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 100 اگه ایمیلتو بلدی برو داخل ورود بزن اونجا بنویسش بعد بنویس گذرواژه رو یادت رفته اگه شماره ثبت کرده با ... فراموشی رمز واسم نمیادکلا امروز هرچی سعی کردم برم داخلش نتونستماون قسمت که کد اسمس میاد رو میزنم بعد میگه به جیمیلت کد میاد اونو بزن ولی الان جیمیلمو ندارم😭
pinkmangogoli عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 239 فراموشی رمز واسم نمیادکلا امروز هرچی سعی کردم برم داخلش نتونستماون قسمت که کد اسمس میاد رو میزنم بعد ... خب پس بزن ایمیلتو فراموش کردی اونوقت میاد راستی آزمایی میکنه احتمالا بهت بدتش نوشابه ضرر داره؟/فورتینایتی یا پابیجی ، پابیجی /سامینا مینا ع ع واکا واکا ع ع سامینا مینا سانکا لکا دیس ایز ع افریکا/عو عی عی عا عی عو عو عی عی عی عا عی/شنبهَ جان /عای سیفید این بولور معرکس تعلیمش را به من دادَ کو/هااااااااااا/شما تو ماتریغس یا به قول با کلاسا ماتریکس گیر کردین/خونسرد باشید نفس عم ایق بک اشید
kitte مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 100 خب پس بزن ایمیلتو فراموش کردی اونوقت میاد راستی آزمایی میکنه احتمالا بهت بدتش باشه مرسی