2777
2789
عنوان

بیاین باهم فارسی سازی کنیم

42 بازدید | 7 پست

دخترا می‌دونم بعضی واژه ها مثل واژه های علمی درست نیست فارسی سازی بشن و بهتره به زبان بین الملل و اسم اصلیشون بیان بشن ، اما بیاین تو این تاپیک درباره اصطلاحات و واژه های روزمره ای که استفاده میشه صحبت کنیم و فارسی شده شون رو بگیم 😍 معادل های قشنگ فارسی که به دهنتون میرسه رو برای هر کلمه ای بگین😍  زبون خودمون خیلی قشنگ تره باید ازش حفاظت کنیم✨

و هشداااار! مسخره کردن این موضوع نشونه بی فرهنگی هست! یه زمانی به بیمارستان میگفتن هاسپیتال ، به پرستار میگفتن نرس ، به هواپیما میگفتن طیاره ، فک کن کسی که بار اول گفته هواپیما چقد مسخره شده توسط آدمای اون زمان اما الان ازشون ممنونیم که زبان فارسی رو حفظ کردن👍

آزادگان کل جهان ، فکری به حال تربیت اقوام برده دار کنید... 

نگیم من اوکیممم

بگین من مشکلی ندارم موافقم

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم اگر به صلاحم هست اون پسری که میخوام شوهرم و اگر نه مهرش از دلم پاک شه من زیادی خستم برای دویدن حالم خوب نیست 

الان توزبان فارسی علاوه برکلمات انگلیسی کلی کلمات عربی وترکی وارد شده بااونامیخوای چکارکنی .همین کلمه کلمات هم عربیه که گفتم

مابرای اشتباهات دیگران قاضی هایی سخت گیروبرای اشتباهات خود وکیل مدافعانی چشم پوش هستیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها فرهنگستان یه واژه معادل `پست` (پست های تو فضای مجازی رو میگم) پیشنهاد داده که واقعا قشنگه ، اون واژه `فرسته` هست ، از این یه بعد به جای پست گزاشتن ، بگیم فرسته گزاشتن تا جا بیوفته 😍🥺 هوم؟

الان توزبان فارسی علاوه برکلمات انگلیسی کلی کلمات عربی وترکی وارد شده بااونامیخوای چکارکنی .همین کلم ...

ببین یه سری از کلمات (مثل همین کلمه😅) دیگه با زبان فارسی یکی شدن نمیتونیم جداشون کنیم ، اما بعضیاشون رو میشه ، مثلا به جای سنوات ، بگیم سال ها👍

خودم شروع میکنم 

نگین ` دیت` 😡 بگین قرار👍

نگین رل یا پارتنر ، بگین معشوقه ، شریک عاطفی ، حتی همون دوست پسر هم بهتره🙂 (یا پیشنهاد بهتری هست؟)

انوقت چی میشه ؟؟همه زبانها تداخل دارن بخاطر اینکه ما هممون داریم تو کره خاکی زندگی میکنیم ،من ترکم ب ...

بله تداخل دارن و نمیشه همه چیز رو تفکیک کرد اما میشه تا حد امکان از زبان خودمون محافظت کنیم ، ماشاالله به شما 👏 عالیه که زبان های مختلف بلدین ، ولی مسخره نیست که مثلا نصف جمله رو فارسی بگین نصفش رو ترکی؟ حالا ترکی یه جور زبان محلی محسوب میشه اما استفاده زیاد از کلمات مثلا انگلیسی توی جمله فارسی از دید من یه جور توهین به شنونده فارسی زبان و اصل زبان فارسی هست 🤗