تا اونجایی که باباش تیر خورده بود خوب دیدم بعدش چی شد واسه چی رفت عراق ؟
اون آنیه خواهر زن فخرالدینه؟؟
اون شیث کیه چه کاره ی آنیه ست؟؟
کلا بگین آخرش چی میشه
⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲
جالبش اینجاست انیه عاشق فخرالدینه اخرش خوبه ولی الوی کش میدن فیلمو با انیه هم ازدواج میکنه با طوبی هم دوقلو طوبی بچه دار میشه ک یه قلش تو یه ماجرا گم میشه تا بزرگ سالی میداش نمیکنن شیث بزرگ اشیرشونه و بخاطر اون خیلی بلاها سرشون میاد ولی تهش خوب هست چ فایده خوبیش هم تلخه اینجور بگم
جالبش اینجاست انیه عاشق فخرالدینه اخرش خوبه ولی الوی کش میدن فیلمو با انیه هم ازدواج میکنه با ...
چجوری با دوتاشون ازدواج میکنه 😐چه مسخرهههه
⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲
طوبی اون خاستگارش جهانگیرو میکشه و فخرالدین برای اینکه طوبی رو نگیرن قاچاقی میبره عراق .خاهر انیه و برادر فخرالدین باهم زن و شوهر بودن ک مردن.شیث برادر انیه هست.انیه فخرالدینو میخاد درحالی ک فخرالدین طوبی رو، از طرفی طوبی رو برای پسر شیث میخان
طوبی اون خاستگارش جهانگیرو میکشه و فخرالدین برای اینکه طوبی رو نگیرن قاچاقی میبره عراق .خاهر انیه و ...
چجوری کشتش
یعنی اون فخرالدین اصلا ازدواج نکرده بوده
پس اون دوتا بچه ها برادرزاده هاشن