2777
2789
عنوان

اونایی که قبلا فیلم طوبی رو دیدین

80 بازدید | 5 پست

من دفعه قبل ندیدم

الانم هی نصفه نیمه میبینم🙁

یه توضیح بدین بهم 

تا اونجایی که باباش تیر خورده بود خوب دیدم بعدش چی شد واسه چی رفت عراق ؟

اون آنیه خواهر زن فخرالدینه؟؟

اون شیث کیه چه کاره ی آنیه ست؟؟

کلا بگین آخرش چی میشه

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

جالبش اینجاست انیه عاشق فخرالدینه   اخرش خوبه   ولی الوی کش میدن فیلمو  با انیه هم ازدواج میکنه با  طوبی هم  دوقلو طوبی بچه دار میشه ک یه قلش  تو یه ماجرا گم میشه تا بزرگ سالی میداش نمیکنن     شیث بزرگ اشیرشونه   و   بخاطر اون  خیلی بلاها سرشون میاد    ولی تهش خوب هست  چ فایده خوبیش هم تلخه  اینجور بگم 

من ک فیلمشو اصلا دوست نداشتم 

جالبش اینجاست انیه عاشق فخرالدینه اخرش خوبه ولی الوی کش میدن فیلمو با انیه هم ازدواج میکنه با ...

چجوری با دوتاشون ازدواج میکنه 😐چه مسخرهههه

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طوبی اون خاستگارش جهانگیرو میکشه و فخرالدین برای اینکه طوبی رو نگیرن قاچاقی میبره عراق .خاهر انیه و برادر فخرالدین باهم زن و شوهر بودن ک مردن.شیث برادر انیه هست.انیه فخرالدینو میخاد درحالی ک فخرالدین طوبی رو، از طرفی طوبی رو برای پسر شیث میخان

طوبی اون خاستگارش جهانگیرو میکشه و فخرالدین برای اینکه طوبی رو نگیرن قاچاقی میبره عراق .خاهر انیه و ...

چجوری کشتش 

یعنی اون‌ فخرالدین اصلا ازدواج نکرده بوده 

پس اون دوتا بچه ها برادرزاده هاشن

چجوری کشتش یعنی اون‌ فخرالدین اصلا ازدواج نکرده بوده پس اون دوتا بچه ها برادرزاده هاشن

طوبی فهمید جهانگیر در اصل کیه و جهانگیر هم اسلحه رو سر طوبی گرفت ک اونو بکشه یهو پری زاد از پشت با چماق زد تو سر جهانگیر افتاد تو چاه