شآدلی مدیر استارتر عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 4272 عنوان کسی نیست جواب ما رو بدهههه 84 بازدید | 9 پست شما باشید کسی ازتون چندبار درخواست یه دارو کرده باشه و بهش دادید،هرسری بیاد بگه نداری برام بدی درصورتی که خودش میتونه بره بیمه درست کنه بخره «تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده میماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران. 1404/04/26 | 00:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختران_بهشتی عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 17051 خب بگو دیگه نخریدم هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️ ❤️
شآدلی مدیر استارتر عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 4272 خب بگو دیگه نخریدم آخه پرو شده من ظالم نیستما،اما انقد ادم بیخیال و بی مسئولیت باشه منتظر باشه من برم بخرم به امید من دیگه خودش نره بخره. «تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده میماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.
شآدلی مدیر استارتر عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 4272 بهش بگو ندارم من ظالم نیستم فقط از این همه بیخیالی این بشر حرصم میاد فک کنه منم نیستم باید چیکار کنه آخه😑 «تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده میماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.
دختران_بهشتی عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 17051 آخه پرو شده من ظالم نیستما،اما انقد ادم بیخیال و بی مسئولیت باشه منتظر باشه من برم بخرم به امید من د ... لطف را تا حدی انجام بده که به خودت آسیبی نزنهبگو ما دیگه دارو شیمیایی استفاده نمیکنیم تمام هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️ ❤️
maryamm111 عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 461 من ظالم نیستم فقط از این همه بیخیالی این بشر حرصم میاد فک کنه منم نیستم باید چیکار کنه آخه😑 تو ظالم نیستی اون بیشعور و سواستفاده گر با اینجور آدما مثل خودش باید رفتار کرد تا کی میخای از جیبت خرج کنی دارو مگه قیمتش کمه اونقدر بالا رفته
شآدلی مدیر استارتر عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 4272 تو ظالم نیستی اون بیشعور و سواستفاده گر با اینجور آدما مثل خودش باید رفتار کرد تا کی میخای از جیبت ... آره من بس که دلسوزم اینم فهمیده سواستفاده کنه،یبار دیگه بیاد نمیدم بهش تا خودش یاد بگیره. «تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده میماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.
maryamm111 عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 461 آره من بس که دلسوزم اینم فهمیده سواستفاده کنه،یبار دیگه بیاد نمیدم بهش تا خودش یاد بگیره. بله همین کار رو انجام بده تا گورشو گم کنه