2777
2789
عنوان

رنگ مو کمک

276 بازدید | 24 پست

بچها موهام چند ماه پیش دکلره کردم الان نصفش رنگ موهام نصفش دکلرست 

میخوام موهام یدست کنم چه رنگی بزنم

موهای خودم مشکی شنیدم مشکی پرکلاغی خیلی موهارو اذیت میکنه چه رنگی کنم که ب مشکی بیاد

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید دوسم .اما امبره چیه؟؟

آمبره پاییناش روشنتر از ریشه موئه اما مرزش معلوم نیست یه جوری توی هم فِید شده 

مو رو پوش میدن بعد پایینشو دکلره میکنن اگه پیش یه آرایشگر وارد بری میتونه توی قسمت ریشه موت که درومده دکلره کنه تا مرز دوتا رنگ از بین بره

چندتا عکس میذارم براتون

من مخالف فمنیسمم و از نظرمن تفاوتهای زن و مرد قابل انکار نیست 
آمبره پاییناش روشنتر از ریشه موئه اما مرزش معلوم نیست یه جوری توی هم فِید شده   مو رو پوش ...

مرسی ممنون لطف میکنی اگه بزاری😍

راست میگه امبره کن خیلی قشنگ میشه منم دیشب برا ابجیم امبره کردم بالاش مشکی پایینش دودی نقره ای ناز ش ...

چجوری امبره کردی خودت ارایشگری؟؟

ابجیم دوبار رفت ارایشگاه موهاشو اصلا رنگی که دوست داشت درنیوردن بهترین ارایشگاهام رفت بعد ترکیب رنگ از تو اینترنت سرچ کردم برای اولین بار بود رنگ میذاشتم ولی واقعا عالی دراومد کاملا همون رنگی که میخواست شد 

جانی و دلی ای دل و جانم همه تو😍😘
 ابجیم دوبار رفت ارایشگاه موهاشو اصلا رنگی که دوست داشت درنیوردن بهترین ارایشگاهام رفت بعد ترکی ...

عزیزم عکس نداری بزاری از رنگ موهاش

ابجیم دوبار رفت ارایشگاه موهاشو اصلا رنگی که دوست داشت درنیوردن بهترین ارایشگاهام رفت بعد ترکی ...

چجوری گذاشتی  روی موهای منم میشه ؟؟