2777
2789

خمیر دندون گرفتم با طعم توت فرنگی 🤦 خودش مثل شکلات شیرینه محتویاتشو خوندم سدیم ساخارین داره یه یه شیرین کننده هستش 

بدتر دندونا بچه هام خراب نشن؟

یه مارک خوب خمیر دندون بچگونه بگید ممنون🌹

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️ برای شفای همه بیماران مخصوصا مادران بیمار دعا کنین🙏🌷

نه خوبه

منم بچگیم استفاده میکردم

موزی و توتکی فرنگی‌ و آناناس و..

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از بچگی خمیر دندون بزرگسال میزدم ضرر داره؟

منم خمیر دندون بزرگسال میزدم دندونام نابوده 🤦

دارم تلاش میکنم نذارم بچه هام مثل من بشن

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️ برای شفای همه بیماران مخصوصا مادران بیمار دعا کنین🙏🌷

سوال خیلی خوبیه! 🍓

خمیر دندون‌های با طعم شیرین (مثل توت‌فرنگی یا هندوانه) مخصوص کودکان، معمولاً از شیرین‌کننده‌های مصنوعی بدون قند مثل سدیم ساخارین استفاده می‌کنن، چون:

طعمش رو برای بچه‌ها خوشایندتر کنن تا راحت‌تر مسواک بزنن

قند واقعی نداره، پس باعث پوسیدگی مستقیم نمیشه

ولی اگه بچه خمیر دندون رو ببلعه یا بخوره (چون خوشمزه‌ست)، هم دندون‌ها آسیب می‌بینن، هم احتمال مشکلات گوارشی هست

✅ نکاتی برای انتخاب خمیر دندون بچه‌ها:

1. حاوی فلوراید باشه (فلوراید به تقویت مینای دندان کمک می‌کنه، ولی مقدارش باید مخصوص بچه‌ها باشه)

2. بدون قند واقعی باشه

3. توسط دندان‌پزشکان توصیه شده باشه

4. مقدار کمی در هر بار استفاده بشه (به اندازه یک نخود)

---

✅ مارک‌های خوب خمیردندان بچه در ایران (تا جایی که اطلاع دارم):

برندتوضیحات

مای (My) مدل Kidsطعم خوب، فلوراید کنترل‌شده

سیگنال Signal Kidsمعتبر و مطمئن، طعم ملایم

سپید (Sepid) بچه‌گانهساخت ایران، اقتصادی و مناسب

آبنباتی پونه مخصوص کودکبدون قند، با طعم مطبوع کودکانه

---

⚠️ نکته مهم:

هر خمیر دندونی—even اگه شیرین باشه—تا زمانی که به مقدار درست استفاده بشه و خورده نشه، خطر پوسیدگی نداره.

اما اگه بچه خمیر دندون رو مثل شکلات می‌خوره، حتماً باید مارک بدون طعم یا با طعم خیلی ملایم بگیرین و رفتار استفاده‌ش رو اصلاح کنین.

اگه خواستی، یه جدول راهنمای سن-مقدار-نوع خمیردندون هم برات می‌فرستم 🌟

بازم سوالی بود من اینجام! 🌷

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

مشکلی نداره. منم برای بچه م گرفتم مارک وی وان

روی جعبه نوشته بود خیلی نازک به اندازه یه دونه برنج بزنید به مسواک

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من واسه پسرم که دوسال و پنج ماهشه خمیر دندون استفاده نمیکنم از یکم نمک استفاده میکنم خودمم در هفته چند بار شبا دندونامو مسواک نمک میزم خیلی خوبه 

البته پسرم هر شب همکاری باهام نداره هرموقع حسش باشه میاد براش مسواک میزنم اونم با یه ذره نمک میزنم رو مسواکش 

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚