2777
2789
عنوان

بنظرتون من باید چیکارکنم

44 بازدید | 3 پست

طلاق گرفتم‌وبادوتادخترام سوئیت داخله حیاط پدرم زندگی می‌کنم.. پدرم دلشون میخوادبفروشن وازاینجابرن تهران.وبه منم میگن یه فکری بکن..حالامن بایدچیکارکنم،کجابرم اونم بی پول آخه.. چرامادرم انقدسنگ دله..البته شایدهم نرن ولی استرسی بدی به دلم انداختن..نمیدونم بعضی وقتا به مادرم فوش میدم.چرابامن اینکارو میکنه،،توروخدااگه میتونین آرومم کنین..حسه بدبختی بهم دست داده که باعث بانیش مادرمه

خدایا شکرت🌹درسته بچه گی نکردم.جوونی نکردم. زندگی خوبی هم نداشتم.الانم شدم یه مادرتنهاوافسرده...امابازم خدایاشکرت همینکه درکناربچه هام تویه خونه ای کوچیک باآرامش وآسایش زندگی می‌کنم🧿.هزاربارشکرت میکنم..واولین دعام شفای مریضاست.وظهورامام زمان (عج)..ونیتمم اینه که هرشب سه تاصلوات.واسه همه ی اوناییکه درددارن مشکلدارن.مریض دارن.میفرستم.🌷.التماس دعا..🪬♥️

الهییی بگردمکاش جا داشتم بهت میدادم🥺🥺🥺

ممنون

خدایا شکرت🌹درسته بچه گی نکردم.جوونی نکردم. زندگی خوبی هم نداشتم.الانم شدم یه مادرتنهاوافسرده...امابازم خدایاشکرت همینکه درکناربچه هام تویه خونه ای کوچیک باآرامش وآسایش زندگی می‌کنم🧿.هزاربارشکرت میکنم..واولین دعام شفای مریضاست.وظهورامام زمان (عج)..ونیتمم اینه که هرشب سه تاصلوات.واسه همه ی اوناییکه درددارن مشکلدارن.مریض دارن.میفرستم.🌷.التماس دعا..🪬♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.