2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارمممم

377 بازدید | 11 پست

من شوهرمو دوس دارم ولی اون خیلی اذیت میکنه اعتیاد داره...یه پرونده دعوا داشت ...تو دعوا یه پسریرو زده بود ،امروز برادرمو دیدم گفت اون پسرو دیدم بهش گفتم ببین این بیشعور دیوانه پست کثیف ولی تو بیا رضایت بده ...برادرم رسما جلو من هر بد و بیراهی تونست به شوهرم گفت ...من چون دلم از شوهرم خیلی پر بود هیچی نگفتم ...حتی یجاهایی شریکش حرف شوهرم زدم ...الان عذاب وجدان دارم ...با وجود اینکه اصلا شوهر خوبی نیست و امروز اینقد دلمو شکوند ک پا شدم اومدم خونه مادرم ک برادرمو دیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقش بوده!! عذاب وجدان رو اون باید داشته ک با اعتیادش تر زده ب زندگی ات!! الان تو این وضعیتی ک گفتی اخرین دغدغه ات هم نباید این باشه دختر!

جرات می‌خواست شبیه به من بودن!جرات می‌خواست با بال‌های شکسته، پرواز کردن...

حقش بوده!! عذاب وجدان رو اون باید داشته ک با اعتیادش تر زده ب زندگی ات!! الان تو این وضعیتی ک گفتی ا ...

اخه میگم نباید اجازه میدادم پشت سرش بد بگه ...چون داداشم از روز اول با شوهرم مشکل داشت..احساس خیانت دارم

برای برادرت عذاب وجدان داشته باش که به خاطر کار نکرده مجبور بوده از یکی دیگه معذرت خواهی کنه

برادرم کلا میخواد خودشچ بزرگ جلوه بده ...وگرنه دو هفته قبل رضایت طرفو گرفته بودیم

اخه میگم نباید اجازه میدادم پشت سرش بد بگه ...چون داداشم از روز اول با شوهرم مشکل داشت..احساس خیانت ...

بیخیال دختر !! ادم تو عصبانیت چ حرفا ک نمیزنه!! اون عصبیت کرده تو هم حرفی زدی,عذاب چی اخه ؟؟ مگ اون عذاب وجدان داره برای زن گی ک برات ساخته ؟!

جرات می‌خواست شبیه به من بودن!جرات می‌خواست با بال‌های شکسته، پرواز کردن...