2777
2789

خداروشکر که داداش ندارم وگرنه خیلی وقته پیش سکته میکردم‌‌ میمُردم😐

و اونایی که از دهن بچشون میکنن میدن به داداششون 

وای اونااااا😩یکیش همین مامانم 

اصلا نمیپسندم

دوست ندارم

مورد تاییدم نیست

🧒🏻🧒🏻👧🏻👧🏻👧🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان منم عاشق داداشاشه ی عمر سرویس بیجا داد بهشون آخر پدرم دعوا کرد دست کشید 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

داداش خوب داشتن ی نعمت بزرگیه،،، و خیلی هم کیف میده زندگیو از یک نواختی در میاره😅

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

وا داداشمونو دوست نداشته باشیم؟ چون شما بدت میاد؟مادرت زیاده روی کرده دلیل نمیشه که همه اینجوری باشن

دوست داشتن با اینکه از خودت و بچه‌هات بگیری بدی به داداشت درست نیست

🧒🏻🧒🏻👧🏻👧🏻👧🏻

از این داداشا خبری نیست نر بودنشون رو به رخ آدم میکشن😂😂😂😂

خداروشکر من دارم،،، هرچند بچگی خیلی دعوا میکردیم باهم نمیساختیم قهر میکردیم،،ولی پنج دقیقه بعدش در گوش هم پچ پچ میکردیم بابام میگفت حداقل رو قهرت بمون😂

الانم جونمو براش میدم❤

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍