2777
2789
عنوان

خدایی مردای نی نی سایت چقدر هولن

351 بازدید | 17 پست

سر اون تاپیک خیانت شوهرم هنوز که هنوزه برام درخواست دوستی ارسال میکنن😐😐

یکیشون مهندس بود گفت جنسیت زن زدم که به  رنا درخواست بدم تا باهام راحت باشن  بتونم کمکشون کنم

بعد یکی دیگشونم درخواست داده بود من فکر میکردم خانومه جنسیت زن زده بود میگفت  از شوهرت طلاق بگیر شاید تو فضای مجازی از اون بهترون دوست بشی بعد منم گفتم  شرایط ندارم کلی حرف زدیم آخر سر گفت من آقا هستم اگه خواستی آدرس خونتو بده وکیل جور کنم برا طلاقت بعد دیگه گفتم اگه آقا هستین چرا بهم درخواست دادین جنسیتتون زدین خانوم بهم ی فحش رکیک زشت داد زد لغو دوستی 

چقدر بعضیا هولن

بالای ۲۰ تا درخواست از اون روز تا الان از مردا ارسال شده 

واقعا خجالت میکشم  که اینا ایرانی ان

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موافقم 

منم هر موقع تاپیک میزنم که خیلی تنهام کلی پسر درخواست میدن 

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

من اصلا جواب درخواستها رو نمیدم چه خانم چه آقا

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
هی

پروفایل جدید مبارک سلطان

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

مردی که میاد اینجا چیزی برای از دست دادن نداره. یه مشت مرد مریض و بیکار و بیعار و بی حیا

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

ملت سواستفاده گرن 

نوشابه ضرر داره؟/فورتینایتی یا پابیجی ، پابیجی /سامینا مینا ع ع واکا واکا ع ع سامینا مینا سانکا لکا دیس ایز ع افریکا/عو عی عی عا عی عو عو عی عی عی عا عی/شنبهَ جان /عای سیفید این بولور معرکس تعلیمش را به من دادَ کو/هااااااااااا/شما تو ماتریغس یا به قول با کلاسا ماتریکس گیر کردین/خونسرد باشید نفس عم ایق بک اشید