2777
2789

من خیلی ناراحتم

داداش بزرگم ۲۳ سالشه و انواع ظلمها رو در حقمون انجام میده حتی دعا و طلسم

گاهی وقتا فکر میکنم با یه شیطان داریم زندگی میکنیم

لباس پوشیدنش سرجاشه و خورد و خوراکش عالی و گشتنش و ماشین و موتور و ...

حالا من و خواهرم و مادر و پدر و داداش کوچیکم افسرده شدیم و استرسی

کلی بلا سرمون اورده..انواع راهکارها رو امتحان کردیم

میگم یعنی عدالتی هست؟ جزای کارشو میبینه؟

اکثر وقتا نمیدونم کیو توو دلم صدا بزنم دلم اروم شه..خیلی خداروصدا زدم ولی ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار میکنه مگه؟

پسر ۲۳ ساله چطوری طلسم میکنه اخه

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

قطعاااا من که اصلا شک ندارم به عدالت خدا. 

میدونم هرکی هر ظلمی در حقم کرده چه در این دنیا چه در اون دنیا نتیجشو میبینه هرچیم میشه میگم خدایا می‌سپارمش به تو دیگه دلم آروم میشه اتفاقا اونایی که عذابشون میمونه برا آخرت خیلی بیشتر قراره زجر بکشن من که خودم هرکار بدی مبکنم جوابشو تو همین دنیا میبینم بعد خداروشکر مبکنم که تلافیشو همینجا یرم در آورد که اون دنیا بیشتر عذاب نکشم 

اخه ما عمرمون داره میره

شوهرمنم خییییییلی اتیش میسوزونه هیچ ظلمی نمونده درحق من نکرده باشه.

ی بار گفتم الهی درد بی درمون بگیری قهقه زدو گفت ازقدیم گفتن ظالم همیشه سالم من هیچیم نمیشه نترس اما ازته دل ازخدامیخوام زودتر جنازش بیاد جلودرم همین.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون