2777
2789
عنوان

کیا پرنده دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 32 پست
نرش کو پس این میخاد جفت گیری کنه مسته غذای گرم براش نزار

نگرش خیلی وحشیه همش میزنن همو

فقط ارزن و تخم مرغ بهش میدیم ولی بیخیال تخم گذاشتن نمیشه بخدا دوماهه هر روز داستان داریم درد میکشه

فنچ هستش جالبه همش میله ها رو گاز میگیره بعد فرداش تخم داره

برا من با چوب اینه اش خود ارضایی میکرد

مچشو گرفتم😂😂🤣

عروسه برا من ی مدت اینه رو برداشتم 

بعد تقریبا چند ماه ی اینه دیگ براش گرفتم ک ننیتونه دیگ رو چوبش بشینه فقط رو چوب مخصوص خودش میشینه اینه رو نگاه میکنه همین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سرمسته نباید نازش کنی یا قربون صدقه زیادی بری اگر تنهاستبهش تخم کتان تخم کاهو بده تا طبع جنسیش سرد ب ...

مرسی عزیزم 

نر هم داره 

ولی این همش میخواد بره پیشش اون نره میزنتش

برا من با چوب اینه اش خود ارضایی میکردمچشو گرفتم😂😂🤣عروسه برا من ی مدت اینه رو برداشتم بعد تقریبا ...

چجوری خودارضایی میکنن یعنی 🤣🤣🤣 نمی‌دونستم بخدا 

من از کجا بفهمم بنطرت 

مادرشوهر من مرغ مینا داره باهاش صحبت میکنه

عروس هلندی نرش حرف میزنه 

ماده اش جیغ ک شانس گوه من اول ک گرفتم نر بود نرد بعد رفتم ب اسم نر کردنش توو پاچم 

هم دوسش دارم هم صداش مغزمو میخوره تحمل صداشو اول صبح ندارم خیلیم غر غروعههه یعنی سلیطه ست این دختر

نگرش خیلی وحشیه همش میزنن هموفقط ارزن و تخم مرغ بهش میدیم ولی بیخیال تخم گذاشتن نمیشه بخدا دوماهه هر ...

تخم مرغ بهش نده طبعش گرمه دنبال غذا ی طبع سرد بگرد بهش بده اب زیاددبهش بده این باید جفتگیری سالم داشته باشه وگرنه داغون میشه

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

نگرش خیلی وحشیه همش میزنن هموفقط ارزن و تخم مرغ بهش میدیم ولی بیخیال تخم گذاشتن نمیشه بخدا دوماهه هر ...

تخم مرغ بهش نده طبعش گرمه دنبال غذا ی طبع سرد بگرد بهش بده اب زیاددبهش بده این باید جفتگیری سالم داشته باشه وگرنه داغون میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چجوری خودارضایی میکنن یعنی 🤣🤣🤣 نمی‌دونستم بخدا من از کجا بفهمم بنطرت

رو چوب این خودشو میمالوند بعد صدا مانندم درمیورد

اولش فکر کردم چیزیش شده گوشیمو گرفتم سمتش دیدم نه مشغوله 

واقعیت توو بهت رفته بودم بعد سرچ کردم نوشته بود باید اون وسیله رو ازش دور کنی

تخم مرغ بهش نده طبعش گرمه دنبال غذا ی طبع سرد بگرد بهش بده اب زیاددبهش بده این باید جفتگیری سالم داش ...

اصلا باهم خوب نیستن 

بعد جالبه تخم هاشو میخوره همین که تخم می‌زاره 

دلم میسوزه براش خیلی درد میکشه

عع چی شدش ؟درست نشد

ن درست نشد آخر واگذارش کردم

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

برا من با چوب اینه اش خود ارضایی میکردمچشو گرفتم😂😂🤣عروسه برا من ی مدت اینه رو برداشتم بعد تقریبا ...

آینه عروس رو افسرده میکنه خانمی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رو چوب این خودشو میمالوند بعد صدا مانندم درمیورداولش فکر کردم چیزیش شده گوشیمو گرفتم سمتش دیدم نه مش ...

وای🤣🤣چه شانسی داشتی با پرنده 

حالا برای من تخم می‌زاره همون موقع میل می‌کنه