ببخشین لطفا بهم کمک کنین ۱ تیر ماه عمل تنها سپتوپلاستی برای انحراف سمت راستی بینی انجام دادم الان ۲۴ تیر ماه هستش طرف سمت چپ بینی ام تنگ شده خیلی استرس میگیرتم یعنی اثر منفی ب طرف چپ بینی گذاشته با طبیعی هستش رفع میشه ؟؟؟؟
منم دوم تیر عمل کردم هم انحراف هم زیبایی شوهرم میزنه تو ذوقم میگه قبلا قشنگ تر بودی
عزیزم مبارکتون باشه من که والا بینی ام طبیعی خودش بدک نبود نمیگم خیلی قشنگ بود نه معمولی ولی بشدت سمت راست بینی ام انحراف داش ولی خوشبختانه تو ظاهرش تاثیر نداش دیدم در بارداری خفه میشم گفتم این دفعه میرم عمل الان عمل کردم ولی سمت چپ بینی ام گرفته انگار دارم دیوونه میشم شبها با دهنم تنفس دارم من چیکا. کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم مبارکتون باشه من که والا بینی ام طبیعی خودش بدک نبود نمیگم خیلی قشنگ بود نه معمولی ولی بشدت سم ...
مرسی گلم برای شما هم مبارکه
دکتر به من گفت تا ۳ ماه بعد از جراحی نه رو تنفس از بینی حساب کن نه رو ظاهرش هرچی باشه تا ۳ ماه صبر کن بعد نتیجه گیری کن، الانم واقعا داخل زخمه هنوز که خوب نشدیم ان شاالله مشکلی پیش نمیاد
کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️
مرسی گلم برای شما هم مبارکهدکتر به من گفت تا ۳ ماه بعد از جراحی نه رو تنفس از بینی حساب کن نه رو ظاه ...
مرسی عزیزم خیلی ممنون اخه من نمیدونم روانی شدم الان قشنگ طرف چپ بینی ام زخم داش ی لحظه دستم خورد خونی شد فقط میگم چرا اینطوری شده انگار اثر بیهوشی بهم اثر کرده افسردگی گرفتم به همه چی گیر میدم