2777
2789
عنوان

نظرتوننن

179 بازدید | 20 پست

بچه ها نظرتون قبول میشم فرهنگیان؟

تراز کلم ۸۲۰۰حدودا

نمراتم 

زبان ۱۰.۷۵

فلسفه ۱۹.۷۵

تاریخ ۱۹.۷۵

جامعه ۲۰

فنون۱۹

ریاضی ۱۹

فارسی۱۷

جغرافی ۱۷.۵

سلامت ۱۴.۲۵

عربی ۱۸.۲۵

مصاحبه هم متوسط هردو 

منطقه ۲ام 

از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی     رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمی‌دهی...  تورک قیزی

من الان دانشجو فرهنگیانم 

البته ماده ۲۸

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دبیری🤩

مربی تربیت بدنی و سلامت

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧
19.519.518.7518.7518.518.2518.2517.515.2512.25تراز دعوت به مصاحبمم 9050🥲ماهم چهار نفر ظرفیت داریم

اوففف 🥹توقبولی حاجی

از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی     رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمی‌دهی...  تورک قیزی