2777
2789
عنوان

فصل سوم اتک آن تایتان

66 بازدید | 13 پست

اسپویلش کنین 

هیستوریا جریانش چیمیشه؟ 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

هیچی ازدواج می‌کنه بچه میاره هی، بقیشو خودت ببین

واقعا؟ 

دیگه چ اتفاقایی میوفته تو فصل سع

من تا قسمت اول از این فصلشو دیدم خیلی کنجکاو شدم

راجب کنی و لیوای

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیوای مگه برا سگ های ولگرد بانگو نبود

نه اون اتکه

اون ک شوما فک میکنی دازای 

شاید باهم اشتباهشون گرفتی

نه اون اتکهاون ک شوما فک میکنی دازای شاید باهم اشتباهشون گرفتی

اهااا اره اون دازای سان بود

کلا من تو عمرم دو تا انیمه دیدم یکی همین سگ ها یکیم دفترچه مرگ

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
اهااا اره اون دازای سان بودکلا من تو عمرم دو تا انیمه دیدم یکی همین سگ ها یکیم دفترچه مرگ

با بانگو حال نکردم

ولی دث نوت همین دفتر مرگ خیلی خوب بود روند داستانش هم فوق العاده. 

تا وقتی که اِل مرد و گند زده شد ب انیمه

الان یادم اومد عاشقان شیطانی همچین اسمی داشت اونم دیدم ولی نفهمیدم چی به چیه اصلا

اره منم دث نوت بیشتر دوست داشتم 

بانکو هم قسمت های اولش قشنگ بود

الان یادم اومد عاشقان شیطانی همچین اسمی داشت اونم دیدم ولی نفهمیدم چی به چیه اصلااره منم دث نوت بیشت ...

بانگو رو باهاش ارتباط نگرفتم

ولی من خودم کلا خیلی انیمه دوس دارم خیلی درکشون میکنم

ارتباط میگیرم

ولی خب سلیقه ایه

مثلا من خودم از انیمه هایی که خیلی آدمو گیج میگنن متنفرم

سینمایی های میازاکی و ندیدی؟ 

واقعا؟ دیگه چ اتفاقایی میوفته تو فصل سعمن تا قسمت اول از این فصلشو دیدم خیلی کنجکاو شدمراجب کنی و لی ...

تهش که قرار گند بخوره زیاد فکرتو مشغول نکن

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•
تهش که قرار گند بخوره زیاد فکرتو مشغول نکن

میدونم ارن قراره بمیره😔😂

از اول میدونستم پس کراش نزدم روش😔

بانگو رو باهاش ارتباط نگرفتمولی من خودم کلا خیلی انیمه دوس دارم خیلی درکشون میکنمارتباط میگیرمولی خب ...

من اون دوران که دبیرستانی بودم خیلی انیمه و فیلم کره ای  میدیدم و اخبار کیپاپ دنبال میکردم 

الان دیگه نه خیلی وقته ندیدم