2777
2789
عنوان

تا کی مجبورم خونه مادرشوهرم برم

148 بازدید | 11 پست

بچها الان چن ساله ازدواج کردم

ولی هرموقع میخوام برم‌خونشون استرس میگیرم

اگرم بگم نمیام شوهرم یا ناراحت میشه که این ناراحتی تو زندگیمون تاثیر میذاره یا لج میکنه اونم تلافی میکنه

تا کی ما عروسا بخاطر شوهرمون باید بریم خونه کسی که بهمون خوش نمیگذره و تا چند روز بعدش ذهن و روانمون درگیره 

البته اونجا خواهر شوهرامم هستن که فوق العاده سمی هستن 

تیکه نمیندازن ولی غیرمستقیم بهم حرف میندازن 

برو محل نذار فقط بشین پیش همسرت

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر عادت کنی که از یه گوش بشنوی و ازگوش دیگه بیرون کلی ارام میشوی

و اینکه هیچ کس هیچ کس ارزش نداره اعصابت را براش خرد کنی

فکر نکنی من راحت بودما   نه

من را خیلی خیلی اذیت کردند ولی اخرش یاد گرفتم بی خیال باشم و حالا راحتم

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
محل نذارم که بدتره شوهرم میگه چرا کم حرفی اونم بیاد خونه بابام تلافی میکنه

چی بگم اول شوهرت رو بپز 

بعد اونا پخته میشن

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

من وقتی میرم فقط شوهرمو تحویل میگیرن ازقصد خیلی بهش میرسن   مثلا میخوان سفره بندازن  میگن فلانی بیاید سر سفره به من نمیگن.درحالی که اگه شوهرم کمکی هم بهشون کرده من تشویقش کردم  

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
من وقتی میرم فقط شوهرمو تحویل میگیرن ازقصد خیلی بهش میرسن مثلا میخوان سفره بندازن میگن فلانی بیای ...

خخخ فک کنم همشون همینن.اینا هم سفره انداختنی میگن فلانی بیایید سفره یا میوه میاره بچه هام و شوهرمو به اسم صدا میکنه الا من.فک کن بچه ۱۰ماهه روهم صدا میزنه🤣موقع سلام دادن هم جواب شوهرمو میدن کلا خوشم نمیاد ازشون