2777
2789
عنوان

میام اینجا اعصابم خورد میشه

103 بازدید | 12 پست

جالبه با گسی حرفیم نمیزنم فقط تاپیکارو میخونم اعصابم بهم میریزه 

اون روزی ک جلو خودمو بگیرم نیام سایت عید منه😂

مهر۱۴۰۴ دانشجو میشم😍✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقت یکبار میای 

من روزی یکی دوبار میام اونم کم 

قبلا زیاد نیومدم اعصابم بهم میریخت 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

منم مث خودت روزی یکی دوبار هعییی کلا خاصیت سایته

جدیدا متوجه شدم اینستا بدتره 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

من امروز نیومده بودم زیاد 

بجاش رفتم درمانگاه برای گوشم 

یه خانوم اومده بود دستش شکسته بود گچ گرفته بودن 

بعد با شوهرش اومده بود شوهره به ارتوپد میگفت قیمت گرفتم تو ۵۰۰ تومن بیشتر از زن من پول گرفتی باید پسش بدی

دسته زنه هم زیر کتک های این شکسته بود 

دلم میخواست تیکه پارش کنم 

الان اومدم اینجا تاپیک خیانت خورد به چشمم 

با این که شوهرم آدم خوبیه ناخودآگاه ازش بدم اومده 

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
من امروز نیومده بودم زیاد بجاش رفتم درمانگاه برای گوشم یه خانوم اومده بود دستش شکسته بود گچ گرفته بو ...

منم یه مدت زیاد میومدم 

شده بودم یه آدم مریض 

جدی؟من خیلی وقته حذف کردم

خوش به حالت 

سم خالص شده 

من امروز نیومده بودم زیاد بجاش رفتم درمانگاه برای گوشم یه خانوم اومده بود دستش شکسته بود گچ گرفته بو ...

خدا لعنتش کنه چقدر بدم اوممدددد از مردههه😐😐😐

مهر۱۴۰۴ دانشجو میشم😍✨️

خدا لعنتش کنه چقدر بدم اوممدددد از مردههه😐😐😐

واقعا منم دلم میخواست پاش پیچ بخوره از پله ها با کله بره پایین 

به قیافشم اصلا نمیومد مه اینقد هار باشه 

به خانومه گفتم چرا جدا نمیشی گفت پسرم ۱۷ سالشه باید کنکور بده نمیخوام غصه بخوره 

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون