2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی کم پس انداز دارم تصمیم گرفتم فردا حتی سده دو‌گرم بخرم شنیدم تا آخر سال میرسه به ۱۲البته فقط ...

پارسال همین موقع ۳ و ۷۰۰ بود 

دیگ ببین تا عید چند میشه 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

من کمی آبکرده طلا دارم اما از خیلی قبله اما اگه الان پول داشتم ،میزاشتم صندوق بانک ملت سودش خیلی خوب ...

چطوره سودش

مثلا به ۱۰۰ تومن چقدر سوده

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

پارسال همین موقع ۳ و ۷۰۰ بود دیگ ببین تا عید چند میشه

بله من ی زنجیر خریدم ۶۵ پارسال ۳/۳۶۰  بود قیمت پارسال شوهرمو زورررر کردم بیا بخر انقد غر زد

الان میگه کاش همه پولمو خریده بودم

من کمی آبکرده طلا دارم اما از خیلی قبله اما اگه الان پول داشتم ،میزاشتم صندوق بانک ملت سودش خیلی خوب ...

میخوام یجا سرمایه گذاری کنم سود خوب بده بتونم چند سال بعد خونه بخرم

میخوام یجا سرمایه گذاری کنم سود خوب بده بتونم چند سال بعد خونه بخرم

ببین من خیلی طلا خرید و فروش کردم ،طلا هم خواب پول داره، اما در حال حاضر سود بانکی بهترین گزینه س 

طلا انقدر هم سریع رشد هرروز نداره که 

اما احتمال رشد طلا تو نیم سال دوم بیشتره معمولا 

امیدوارم بهترین راهو بری بانو