2777
2789
عنوان

شوهرم گفت طلاقت میدم

1981 بازدید | 105 پست

گفت یک‌بار دیگه صداتو ببری بالا آبروی منو توی این محل ببری طلاقت میدم 

مشکلم اینه جمع میکنم و یهو میترکم و لحظه ای که میترکم جیغ میزنم سری آخری که دعوا کردیم همسایه پایینی می‌کوبید به سقف که ساکت شید شوهرم گفت یک‌بار دیگه منو انگشت نما کنی برام مهم نیست ۷ سال دوست بودیم عشق و عاشقی داشتیم من آبرو دارم برعکس تو 

خیلی دلم شکست خیلییییی

البته الان دیگه معذرت خواهی کرده منم نمیتونم باهاش قهر باشم وابسته ام ولی خیلی دلم شکست

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شاالله یاد میگیری داد نزنی فقط با مسواکش توالت تمیز کنی 🤣🤣🤣

یادش ندههه🙊🤣🤣

💃🕺👰💋پسرعمو جون بیا منو ببر ب خونتون❤🙃🙊♥️         میگمااا.   غِِیر از تو کّسی دَر دِلِ مَن جا شُدَنی   🩸🔪=مزاحم

تو عصبانیت یه چیزی گفت مهم اینه که بعدش عذرخواهی کرد 

بهتره  خودتم روی کنترل خشمت کار کنی تا موقع دعوا جیغ نزنی آسیب می بینی اینجوری

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

بچه ام داری؟؟؟؟دعواتون سرچیه؟

نه تازه پارسال ازدواج کردیم

دعوامون هر دفعه سر یه چیزه ولی عمدتا سر اینه که شوهرم دیر میاد خونه تنها میترسم زنگ میزنم جواب نمیده کافی شاپ داره مشتریاش پاتوق میکنن میگه وقتی میبینم یک ساعت بیشتر بمونم مغازه میتونم حداقل یه تومن بیشتر دخل بزنم چرا نمونم منم تنها میترسم خونمون پایین شهره امنیت نداره همسایه پایینی هم بخاطر سرو صدا باهامون لجه از ۸ صبح تا ۲ شب تنهام تو خونه 

تهدیدش قشنگ نبوده اما حرفش درسته. دعوای بینتون نباید از خونه بره بیرون و کسی در جریان قرار بگیره

سعی کن صداتو بالا نبری وقتی عصبانی میشی. اگر خشم انفجاری داری حتما با یه مشاور صحبت کن کمکت کنه

حتما خودش تا این حد عصبیت می کنه

از ۸ صبح تا ۲ شب سرکاره کافی شاپ داره رفیقاش پاتوق میکنن میترسم میگم زود بیا دعوا میکنه میگه درک نداری

دیدی این زنا ک با پنبه سر میبرن آروم حرفاتو بزنواقعا جیغ ک میزنی نفرت میارهکم کم این عادتو بذار کنار

من تو اوج دعوا و عصبانیت آرامشمو حفظ میکنم و با تیکه کنایه حرف میزنم  اینجوری طرف بیشتر حرص میخوره😅

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔