2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگ گواهی بخوان باید چطوری باهاشون مخالفت کرد؟

من رو این مورد خیلی حساسم بنظرم توهین به آدمه 

و  ارتباط رو تموم میکنم 

ممکن یه نفر دیگه جور دیگه ای برخورد کنه 

مثلا بگه انجام میدم ولی اقا پسر هم باید بره ازمایش بده 

اصلا بنظرت پرده بکارت داشتن واجبه برای یه دختر؟

بنظرم انتخاب شخصی و بدن خود شخص 

مشکل اونجاست که ادم ها دروغ میگن

اگه من انتخاب کردم رابطه داشته باشم باید بعدش با کسی برم که این داستان اوکی بنظرش یا ادمی که خودشم رابطه داشته 

دوست عزیز

متاسفانه گاهی پشت سر افراد، اطرافیان صحبت هایی می کنند که واقعا آدم تعجب می کنه اما بهرحال چنین صحبت هایی در بعضی افراد و نه لزوما خانواده ها، هست.

من مراجعه کننده ی خانومی داشتم که می گفت:

با دوستِ شوهر خواهرش عقد کرده بود. و شوهر خواهرش چون سالها با اون دوست بود، همه جوره تاییدش کرده بود. ضمنا با هم، هم مدرسه ای و سپس همکار بودند.

روزی مادرش ازش خواست که بره برگه بگیره. گفت من نارحت شدم و به مادرم گفتم یعنی تو که مادر من هستی به من شک داری؟

گفت نه ولی اگه بگیری بهتره.

گفت: با همسرم( که عقد بودیم) درمیون گذاشتم و با هم رفتیم پزشک قانونی و برگه گرفتیم. و دادم مادرم که خیالش راحت بشه.

این خانوم گفت:

چند روز بعد مادرم به من گفت میدونی دخترم:  شوهرخواهرت از من خواست این کار رو بکنی . چون گفت به دوستم اطمینان ندارم. ممکنه خطایی کنه و بگه تقصیر از دختر خودتون بود.

این خانم گفت الان حدود 25 سال از اون موضوع و ازدواج ما میگذاره و برعکس که شوهر خواهرم نگران زندگی من بود، حالا چند ساله خودش با خواهرم به مشکل خوردن و به خواهرم شکاک شده.

من به ایشون گفتم: این شوهر خواهر شما از همون اول شکاک بوده و چون به دلایلی نمی تونسته شکش رو برای همسر خودش( خواهر شما) بیان کنه، به این شکل عنوان کرده و از اونجایی که همچنان این شک با ایشون بوده و کاری برای برطرف کردنش نکرد، بالاخره گریبان زندگی خودش رو گرفت.

واقعا که چه می شه گفت.

این طرز تفکر و این مشکلات هنوز پابرجاست.

همه چیز برمیگرده به همون طرز فکر افراد

بله دقیقا

کاملا درست فرمودید

همه چیز برمیگرده به طرز فکر افراد

و چون گاهی دختر پاک و معصوم رو تحت فشار میذارن، بطوری که احساس می کنه دیگه نه راه پس داره و نه راه پیش،و نگران اینه که عروسیش بهم نخوره، مجبوره فرمایشات اشتباه والدین یا بزرگترها رو اطاعت کنه.

متاسفانه

بنظر شما باید در برابر همچین درخواستی چیکار کرد؟

دوست عزیز

واکنش به چنین درخواستی بستگی به اون لحظه و حالتی که بیان میشه داره.

مثلا وقتی کسی می خواد در یک اداره استخدام بشه، ازش عدم سوء پیشینه می خوان.

اگه جوری ازش بخوان که انگار معتاده، خوب قطعا اون شخص ناراحت میشه و میگه شما از کجا میدونید من معتادم که این برخورد رو می کنید؟

این حالت درخواست، نگاه از بالا به پایین هستش . یعنی بر فرض اینکه اون شخص استخدام هم بشه، ولی بازم در جاهای دیگه ، اداره براش مشکل ساز میشه.

ولی اگه به شکلی عنوان بشه که این یک قانونه و مربوط به همه پرسنل اداره هستش و میدونیم که تو معتاد نیستی، ولی برای تکمیل کردن پرونده لازمه، اونوقت قضیه فرق می کنه. و دیگه اون شخص ناراحت نمی شه.

در مورد برگه دختران هم همینه.

بستگی به اون حالت بیان و اون طرز فکر و نیت پشت جمله داره.

می تونه باعث ناراحتی و حتی بهم خوردن رابطه بشه و می تونه مورد پذیرش قرار بگیره.