2777
2789

پارچ اب رو از سنیک پر کردم داشتم میبردم سمت یخچال که خوردم زمین آب پاشید به درب ماشین ظرفشوییم و روی بوردش و ماشین لباسشوییم و بوردش و چون لوازم برقی هامو میچینم روی ماشین هام به اونا هم پاشید چای ساز و همزن برقیم اما هیچکدوم توی برق نبودن تندتند خشک کردم و سشوار گرفتم با باد سرد و بعدش پنکه روشن کردم گذاشتم جلوشون بچه ها....

دارم دق میکنم دارم سکته میکنم دیگه تو این اوضاع اقتصادی پول ندارم بخرم تموم وجودم شده غم و غصه خواهشا اگه تجربه دارید برام کامنت بذارید😭😭😭😭😭😭

الهی به آرزوهاتون برسید 🙏😭

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی دو روز روشنشون نکن خشک بشن

آجی دارم دق میکنم 😭 روشن نمیکنم اما آخه چیزیشون نشده؟

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️
هیچی نمیشه ..موبایل ک نیست بسوزه

شما مطمئنید

آجی دارم دق میکنم 😭 روشن نمیکنم اما آخه چیزیشون نشده؟

نه گلی نگران نباش

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اره عزیزم نگران نباشا

ریخت روی بورد ظرفشوییم وقتی باد سرد میگرفتم اب ها میومدن بیرون

نه گلی نگران نباش

روی بورد ظرفشوییم روی درش خیس شد 😭

طوری نمیشه عزیزم بزار خشک بشه غصع نخور..اون وسیله است خدای نکرده خودت استرس میگیری بد میشه الکی حالت

انقد محکم خوردم زمین و بدنم کبود شد الان میگم کاش دستم شکسته بود اینا خراب نشن خودت میدونی شرایط اقتصادی رو 😭

انقد محکم خوردم زمین و بدنم کبود شد الان میگم کاش دستم شکسته بود اینا خراب نشن خودت میدونی شرایط اقت ...

میدونم عزیزم ..خدا نکنه سلامتیت کمی خدشه دار شه اذیت میشی ..غصه نخور .اینقدم حساس نباش هرچی حساس تر بدتر ..بچه داری؟؟

میدونم عزیزم ..خدا نکنه سلامتیت کمی خدشه دار شه اذیت میشی ..غصه نخور .اینقدم حساس نباش هرچی حساس تر ...

بله یه دختر چهار ساله 

خداحفظش کنه

مرسی دورت بگردم همچنین خدا عزیزانتو حفظ کنه برات