2777
2789

بعد ایام محرم و صفر مراسم دعوتیم 

تازه گفتن وگرنه رودتر رژیم میگرفتم 😊

خیلی چاق شدم حدودا۷۶ کیلو قدم ۱۶۰ 

هر روز پیاده روی ام برم و رژیم بگیرم و روزایی فست بگیرم تاثیری داره میشه ده کیلو کم کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم کاری تیرویید دارم میترسم خطرناک باشه

باید از متخصص سوال کنی ولی امن تره بین مابقی رژیمای اب درمانی و چمیدونم سیب زمینی و فلان فست هم خوبه ولی فوقش 5-6کیلو اونم اگر خیلی رعایت کنی جواب میده

باید از متخصص سوال کنی ولی امن تره بین مابقی رژیمای اب درمانی و چمیدونم سیب زمینی و فلان فست هم خوبه ...

وقت دکتر تغذیه گرفتم هفته بعد 

امن منظورت زیاد کم شدن هست

خب از تجربه تون میگید فقط پروتئین و گوشت؟آخه میترسم این وسطا مهمونی برم نتونم رعایت کنم بعد چند ماه ...

این رژیم سبکش این طوری هست که چربی های صد درصد ارگانیک برخی سبزی جات و پروتین محور اصلیش هستن بعد اینکه طرف هر چقدر ادامه بده میتونه بستگی به شخصش داره حالا مهمونی یبار رفتی سعی کن برنج و شیرینی و کربو خیلیییی کم بخوری اون شب و فرداش یه فست 16 یا 18 بگیری که بدن از فاز کتو سریعا خارج نشه همچی خراب بشه

این رژیم سبکش این طوری هست که چربی های صد درصد ارگانیک برخی سبزی جات و پروتین محور اصلیش هستن بعد ای ...

چون یادمه یجا رفتیم یکی کتو بود گفت به هیچ وجه نمیتونیم برنج و اینا حتی یه قاشق بخوریم