2777
2789
عنوان

چطوری دلبری میکنین و جذابین

107 بازدید | 15 پست

خیلی دوست دارم دربرابر لطف ها و حس هایی خوبی ک نامزدم بهم میده..منم براش بهترین باشم

ولی بلد نیستم

نمیدونم چی کار کنم براش ک خوشحال بشه

و قند تو دلش اب بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون خیلی به من اهمیت میده

مثل ی دختر دو ساله منو میبینه

و قشنگگ تر و خشکم میکنه

ناز نازیم میکنه

توجه میکنه

مواقعی ک حالم خوب نیست ب شدت مراقبمه

و هرچیزی ک اشاره کنم برام تهیه میکنه

خلاصه ک سنگ تموم گذاشته

و الان نمیدونم چیکار کنم براش

هیچی فقط ب خودت برس بو خوب لوسیون ارایش لباس خواببب خوبب و دیگ همین باهاشم مهربون باش

اوهومم اینا رو ک همیشه سعی میکنم رعایت کنم

میخوام ی حس فراتر بهش بدم

ینی واقعا قند تو دلش اب بشه

اولا اینکه خودت باش ادای کسیو در نیار باید ذاتی باشه

حرف حقیه واقعا

درسته ک میگن چاه باید از خودش اب داشته باشه

ولی خب فکر میکنم میتونه راهکار ها و ایده های دیگران هم کمکم کنه ک اگر چیزی بلد نیستم... تا حدودی یادبگیرم و از زاویه دیگه ای نگاه کنم

یعنی چطوری بهش ارامش بدم؟بهش چی بگم؟چطوری رفتار کنم؟

بیش از حد از کلمات محبت آمیز استفاده نکن، به جاش استفاده کن تا عادی نشه و جذابیت داشته باشه. مثلا وقتی خسته اس و روز خوبی نداشته، درکش کن و حداقل اون ساعت از مشکلات خودت نگو و روی اون تمرکز کن. ظاهرت برس و ازش نظر بخواه. مثلا در مورد رنگ مو ازش مشورت بگیر. و اونچه که خودت دوست داری هم بگو. 

عجب مگ اون چکار کرده باباع پسرارو باید رو ندی بهشون از ما گفتن

چند روز پیش گفتم حس خوبی ندارم و دلم گرفته

با اینکه از صبح کلاس و سرکار بود ولی اومد دنبالم ..کلی دور دور کردیم... برام ی سری لوازم ارایش گوگولی خرید و بردم کافه

هفته قبل هم گفتم گل خیلی دوست دارم

3 تا دسته گل مختلف و گوگولی برام فرستاد

در کل همیشه اینطوری اهمیت میده بهم 

بیش از حد از کلمات محبت آمیز استفاده نکن، به جاش استفاده کن تا عادی نشه و جذابیت داشته باشه. مثلا وق ...

یکم شرمندش میشم اخه

اون تو هر پیامش بهم عشق میده و قربون صدقم میره 

هر روز برام ی تومار از حرفای عاشقانه و انرژی مثبت میفرسته

اگه من خیلی از کلمات محبت امیز استفاده نکنم .. دلگیر نمیشه؟

چند روز پیش گفتم حس خوبی ندارم و دلم گرفتهبا اینکه از صبح کلاس و سرکار بود ولی اومد دنبالم ..کلی دور ...

وقتی یه کاری برات میکنه یا یچی میخره سعی کن تشکرت همراه با دادن اقتدار باشه مثلا ذوق کن و بگو "وای تاحالا لوازم آرایش اینجوری نخریده بودم، ممنونم که از هرچیز بهترینشو برام میخری"... 

یجوری که قشنگ باد کنه و بالا بره... اینجوری انگیزه بیشتری برای هدیه خریدن میگیره.