2777
2789
عنوان

به نظرتون نباید باهاش قهر کنم ☹️

86 بازدید | 14 پست

دو روزه سرما خوردم شوهرم اومد خونه میبینه حالم زیاد خوب نیست می‌ره تو یخچال میگرده میگه بیا این قرص رو بگیر خیلی خوبه مجاری تنفسی تو باز می‌کنه نباید قورت بدی مکیدنیه؟؟

بعد من خودم حال نداشتم به تاریخ یا نوشته هایش نگاه کنم اولش گفتم تاریخشو ببین گذشته نباشه دید میگه اوکی ..بعد من می‌ذارم دهنم می‌بینم تلخه میگم مطمعنی این همونه مکیدنیه ؟شاید اشتباه میکنید اون مکیدنیه شبیه شکلات بود خنک بود این چرا تلخ و مزه سبزیجات فرشده میده میگه خیالت راحت این یه مدل جدید سه بخوره 

چند بار تاکید کردم مطمعنی من به تو اعتماد کرد ما میگه آره خیالت راحت 

نصفشو با بدبختی مکیدن آب شد آقا میاد میگه بده بده این قرص یبوست بود 🥴😡

دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 

منم الان اومدم تو اتاق باهاش قهر کردم 

دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 

آخه وقتی مطمعن نیستی و من چند با تاکید کردم میگی آره خیالت راحت 

چقدر این زهر مار رو به بدبختی مکیدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مثلاً داره دلداریم میده میگه اگه دستشویی رفتی گوارشت قاطی کرد نترس طبیعیه چیزی نیست 

😂😂😂دیگه قهر کردن فایده نداره مکیدنی تموم شد و رفت

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

قرص سیلاکس مکیدی😂

فکر کنم تقریبا سبز بود خیلی تلخ و بد بود 🥴

حالا مثلاً داره دلداریم میده میگه اگه دستشویی رفتی گوارشت قاطی کرد نترس طبیعیه چیزی نیست

عمرا فکر میکردی کسی تو دلداری بهت بگه اسهال شدی استرس نگیر؟🤣 اشتباه کرده یکم خودت لوس کن بکو برام یه چیز خوش مزه باید بیاری تا مزه بدش بره

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

واییییی😂😂رفیق ببخش نباید بخندم بهتتت گناه دارییی خودت کم ماجرا داشتی حالا یکی دیگه هم اضافه شد

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

😂😂😂دیگه قهر کردن فایده نداره مکیدنی تموم شد و رفت

احساس میکنم به اعتمادم خیانت شده😂

عمرا فکر میکردی کسی تو دلداری بهت بگه اسهال شدی استرس نگیر؟🤣 اشتباه کرده یکم خودت لوس کن بکو برام ی ...

حالا واسه جبران داره شام درست می‌کنه اگه یه کند دیگه نزنه🫣

😁😁ببخشید خیلی خندیدم

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ آنچه قسمت توست، از کنارت نخواهد گذشت، واسه چیزای از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد.

😁😁ببخشید خیلی خندیدم

عیب نداره 😁

ولی من اولش واقعا خیلی حرصم گرفت 😡

احساس میکنم به اعتمادم خیانت شده😂

چقدر باحالید هر دو🤣🤣🤣

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙