2777
2789

به واسطه دو تا از همکاران مافوق خودم  یک ارتقا شغلی خوبی پیدا کردم 

برای تشکر چی براشون هدیه ببرم ؟

یکیشون مرد هست و یکیشون خانم 

لطفا راهنمایی کنید

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکلات 

به نظرم برای هر دو شکلات بخر چون اولا دوتا یکی باشن دوما چون یکطرف آقاست سنگینه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

شکلات به نظرم برای هر دو شکلات بخر چون اولا دوتا یکی باشن دوما چون یکطرف آقاست سنگینه

شکلات خیلی کمه 

هدیه سنگین میخوام بدم

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
شکلات خیلی کمه هدیه سنگین میخوام بدم

کناب

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

مجرد هستن یا متاهل؟برای خانوم ادکلن یا گل اگه همکار مرد متاهل هست تشکر

همکار مرد متاهله 

هدیه سنگین میخوام بدم 

مثلا زعفران

همکار مرد متاهله هدیه سنگین میخوام بدم مثلا زعفران

اره زعفران خوبه.ولی بقیه کادوها با اینکه حسن نیت و قدرشناسی شما هست برای ایشون حساسیت ایجاد میکنه

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)