2777
2789

هنوز جواب این حرکاتشو نمیدونم چرا وفتی تمام روز وقت منو می‌گرفت زنگ میزد چت میکرد ولی قرار نمیزاشت همو ببینیم مثلا اول هفته ای یبار شد بعد ۱۰روزی یکبار بعد۲۰روزی یکبار ...دیگه خسته شدم بعد همش میگفت دلم تنگ شده برات قرار بزار ببینمت میگفتم بیا میگف باشه وقتی روزش می‌رسید بحثشو نمیکرد چرا واقعا اگه دوسم نداشت پس چرا اینقده باهام مهربون بود

سواستفاده کردن.

چون می‌خواست ازت سواستفاده بکنه باید مهربون می‌بود دیگه.

جلب اعتماد.. 

شایدم خودش آدم تنهایی بود برای اینکه یه آدم رو صرفا داشته باشه محبت الکی میکرد تا نگهت داره 

کات کردید؟

سواستفاده کردن.چون می‌خواست ازت سواستفاده بکنه باید مهربون می‌بود دیگه.جلب اعتماد.. شایدم خودش آدم ت ...

یعنی دوسم نداشته درسته بخدا یجوری رفتار میکردی انگار بچشم اما چطور دلت نمی‌خواست ببینی

اره دو هفته کات کردم چون ۵ماه بود اینطور شده بود من حرص خوردم همش میترسم برگردم به اون دوران باز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی دوسم نداشته درسته بخدا یجوری رفتار میکردی انگار بچشم اما چطور دلت نمی‌خواست ببینیاره دو هفته کا ...

ببین من از رابطه شما خبر ندارم ولی خب خواهرانه بهت میگم منم کلا رفتارم با جنس مخالف خیلی صمیمانه و مهربانانه است و مثلا با یه پسری که شاید حتی تایپم هم نباشه از رو رفاقت مهربونی میکنم کلی.. ولی شاید حتی بود و نبود اون آدم چندان هم برام مهم نباشه به اون صورت.

اینا رو میگم که بدونی بعضی از آدم ها کلا ذاتا مهربون و صمیمی‌طورن یا شاید بلدن ادا در بیارن و سیاستشونه..

به معنای حقیقت نیست.

یعنی دوسم نداشته درسته بخدا یجوری رفتار میکردی انگار بچشم اما چطور دلت نمی‌خواست ببینیاره دو هفته کا ...

دختر جدید وارد زندگی‌اش شده یا از همون اول هم ( با توجه به تاپیک های قبلیت واقعا مطمئن نیستم اگه برداشتم اشتباه است معذرت می‌خوام) بخاطر فراموش کردن اون دختر که گفتی عاشقش بوده باهات وارد رابطه شده تا فراموشش کنه اون آدم رو.

بهرحال اصلا برنگرد بهش بنظرم و راه خودت رو برو.

ببین من از رابطه شما خبر ندارم ولی خب خواهرانه بهت میگم منم کلا رفتارم با جنس مخالف خیلی صمیمانه و م ...

میدونی عزیزم فکر میکنمم سیاستش بوده زبون باز بوده حتما اول که زبون نداشت بعد زبون دراورد

دختر جدید وارد زندگی‌اش شده یا از همون اول هم ( با توجه به تاپیک های قبلیت واقعا مطمئن نیستم اگه برد ...

خواهش میکنم نه برنمیگردم تازه اون منو مقصر میدونه میگه سرت جای دیگه گرمه جوابمو نمیدی دست دست میکنم برگردم باز میگم نه بخاطر حرفاش

یعنی میگی یه نفر دیگه داخل زندگیشه؟

میدونی عزیزم فکر میکنمم سیاستش بوده زبون باز بوده حتما اول که زبون نداشت بعد زبون دراورد

میشه لطفاً اگه وقتش رو داری و زخمت نیست بیشتر بگی چطور رفتار میکرد تا بقیه هم گول این مدل پسرا رو نخورنن🥲

ببخشید می‌دونم زشته حرفم و درخواست نابجایی هست.

خواهش میکنم نه برنمیگردم تازه اون منو مقصر میدونه میگه سرت جای دیگه گرمه جوابمو نمیدی دست دست میکنم ...

اگه دوست داشتی بیشتر اطلاعات بده با هم حرف بزنیم حتما میگم بهت.

شاید آره اگه واقعا آدم سیاست مدار طوری باشه اینا همیشه دست پیش رو میگیرن و فرافکنی میکنند گناه خودشون رو میندازن گردن طرف مقابل تا احساس شرم بکنه و خودشون رو مظلوم.

میشه لطفاً اگه وقتش رو داری و زخمت نیست بیشتر بگی چطور رفتار میکرد تا بقیه هم گول این مدل پسرا رو نخ ...

اولش که وارد رابطه شدیم ابرار احساسات نمیکرد یعنی سرد بود دیدار داشتیم یه روز درمیون یا زنگ ولی اصلا سرد بود میگفتم دوست دارم بعضی وقتا میگفت میدونم حالا دوماه از رابطه گذشته بود اینطور بود خلاصه این خیلی سرد بود دلیلشم این بود فکرش جلی دیگه بودش چون اون اوایلم باهاش خواستم اوکی شم راجب گذشنش گفت که خیلی دوسش داشته طرفم رفته ازدواج کرده دیده این بگیر نیست وارد رابطه شدی با کسی که راجب گذشتش چس ناله کرد کنسل کن از همون اول راه

گذشت تا یه کات افتاد پسره عوض شد خوبتر شد بخاطر من ماشین گرفت ببین میگن پسرا ماهای اول رابطه خوبن درست میگن این منو ۴روز یکبار میدید سردشدنا کم کم شروع میشن اول زنگ کم میشه بعد دیدن بعد تایم دیدن تایم گم تلفنی حرف زدن بمدت کلن زنگ نمیزد یا معمولا اینو میگن تو چرا زنگ نمیزنی تو چرا نمیگی بریم بیرون اینا الکیه عوضم بشی باز همونالکی میگن سرمون شلوغه اما اگه کسی کسیو بخواد مخصوصا پسرا هرطوری شده میبینن سوالی چیزی خواستی راهنماییت میکنم راجب پسرا 

اگه دوست داشتی بیشتر اطلاعات بده با هم حرف بزنیم حتما میگم بهت.شاید آره اگه واقعا آدم سیاست مدار طور ...

بله گلم همرو داخل تاپیکام گفتن تایپک قبلی‌قبلیام اصلا سر از کارش درنیاوردم تصمیم گرفتم کنار بکشم ولی خب سخته 

اولش که وارد رابطه شدیم ابرار احساسات نمیکرد یعنی سرد بود دیدار داشتیم یه روز درمیون یا زنگ ولی اصلا ...

ممنونم عزیزم که گفتیییییی ماچ بهت 

خیلی فوق العاده بود کارت که جدا شدی ازش. اصلا بهش برنگرد.

میتونم بیام خصوصی ازت سوال بپرسم؟