2777
2789
عنوان

بعد پنج سال درخواست ازدواج داد بهم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینید من بر خلاف یه عده که میگن اگه دوسش داری بگذر از اینا بهتون میگم که دوست داشتن کافی نیست،نیست ...

واقعا درست گفتی 

ممنون منطقی ترین حرفا همینه و عین حقیقت

ببین روحیات یه نظامی ویه هنرمند خیلی متفاوته پس زندگیشون کنار هم میتونه خیلی سخت باشه باید انتخاب کنی یا هنر وعلاقت یا عشقت به نظر من نمیتونی هردوتا را باهم داشته باشی با این شرایط انتخاب کن دوتا قطب مخالف هستین آدمهای معمولی هم دیدم با نظامی سخت کنار میان

ببین روحیات یه نظامی ویه هنرمند خیلی متفاوته پس زندگیشون کنار هم میتونه خیلی سخت باشه باید انتخاب کن ...

نه اصلا 

زندگی با تفاوت هاس که قشنگه 😄

درختِ تو گر بارِ دانش بگیرد... به زیر آوری چرخِ نیلوفری را
یه بار هم حرف جنسی بهم نزده و عکس خاصی ازم نخواستته🥲حالا حرفای محبت امیز و اینا چرا ولی جنسی به هیچ ...

🥲🥲مرسی ک جواب دادی گل شوخی جنسی هم نکرده ینی؟

آرزو میکنم بهترین تصمیم ممکن رو بگیری 🥲❤️

برا زندگی بجز قم شهر تهران و اراک ک عالیه 

بستگی داره تو این مسئله چقدر برات مهمه 

شهر غریب ک‌ سختی های خودشو داره صدرصد ولی بستگی داره تو چی رو ب چی ترجیح میدی 

نمیتونم تدریس کنم عزیز به سرعت ثانیه میفهمن...🥲

اگر راه ایندت فقط موسیقیه و عشق اینو فقط داری از پسره دست بکش اگر واقعا عاشقشی ک از موسیقی باید دست بکشی ببین ارزششو داره یا نه

بیا بریم باشگاه