2777
2789
عنوان

بعد پنج سال درخواست ازدواج داد بهم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

5سال هم زندگی خودتو هم اونو گرفتی چرا از اولش به اینا فکر کردین 

این چیزا اوایل دوستی باید صحبت بشه نه بعد چند سال 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

اسی ببخش سوالامو میشه جواب بدی 

اول آرزو میکنم بهترین اتفاق ممکن برات بیفته گل ❤️

این آقا تو این مدت حرفای جنسی میزد؟؟ چیزای جنسی ازت میخاست؟؟

چن وقت ی بار بهش عکس میدادی و بیرون می‌رفتید؟ 

بعبد میدونم ارتش با موسیقی مشکلی داشته باشن، حتی یه شهید پدافند ارتش که تو حمله اسرائیل شهید شد فیلمش بود که داشت یه اهنگ خیلی ملایم گیتار میزد و یه دکلمه میخوند

مطمئنی خودش با موسیقی مخالف نیست. ؟

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

ببینید من بر خلاف یه عده که میگن اگه دوسش داری بگذر از اینا بهتون میگم که دوست داشتن کافی نیست،نیست ،نیست ،نیست و نیست زندگی مشترک در بهترین و زیبا ترین حالتش هم میوفته روی روزمرگی و این عشق اتشین یا تبدیل به هیچی میشه یا تبدیل به یه صمیمیت پخته میشه اما این و بدون وقتی هویتت و به خاطر کسی تغییر بدی با هر چالشی که بینتون پیش بیاد این سوال برات ایجاد میشه که این ادم ارزشش و داشت؟جواب اینه که هیچ ادمی ارزش اینکه هویتت و ول کنی و چیزی که هستی و جایی که خوشحالی و ترک کنی و نداره خیلی خیلی بیشتر فکر کن با یه مشاور حتما صحبت کن اینجا مردم تخصص ندارن واقعا این تصمیم مهم تر از این صحبتاست 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

5سال هم زندگی خودتو هم اونو گرفتی چرا از اولش به اینا فکر کردین این چیزا اوایل دوستی باید صحبت بشه ن ...

عزیز چرا یک طرفه به قاضی میری ؟

پنج سال پیش من هنوز بچه بودم و هیچ بحثی در مورد ازدواج نبود و دوستی ماهم کاملا ساده بود

به همه چیز فکر کردم اما با این علاقه ای که بهش دارم چطور ولش میکردم ؟

انلاین تدریس کن بعد تو تهران ب این بزرگی کی میخواد بفهمه تو چیکاره ای 

تنها مشکلت دوری از شهرته ک باید انتخاب کنی دیگه

بیا بریم باشگاه 

اسی ببخش سوالامو میشه جواب بدی اول آرزو میکنم بهترین اتفاق ممکن برات بیفته گل ❤️این آقا تو این مدت ح ...

یه بار هم حرف جنسی بهم نزده و عکس خاصی ازم نخواستته🥲

حالا حرفای محبت امیز و اینا چرا ولی جنسی به هیچ عنوان