2777
2789
عنوان

از ترس دارم میمیرم کسی نیست فردا منو ببره کنکور بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 26 پست
غصه نخور خیلیای دیگه خم مثل منو شما بودن و هستنرو کنکورت تمرکز کن من حتی کلی اصرار پدرم کردم بریم حو ...

کاش حداقل خدا کمک کنه مستقل بشم و نیازی بهشون نداشته باشم رو پای خودم بایستم🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندارم عزیزمدلت خوشهتو این موقعیتها هیچکس کمکم نمیکنهخانوادمونم زیادن ولی خب کارای خودشونو باید انجام ...

۴ و ۵ اسنپ بگیر

موفق باشی عزیزم❤

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

تنهایی رفتی ؟؟

آره 

تنهای تنها

پدرم مریض بود و البته براش هم مهم نبود

درصورتیکه برا خواهر بزرگترم هم حوزه امتحانی رو نشونش دادن هم راه رو بهش یاد دادن هم صبح کنکورش بردنش

یک عدد افسرده که حال زندگی و ادامه دادن نداره    واقعا خوش به حال اونایی که هدفشونو از زندگی پیدا کردن!
ممنوناسنپی ها این ساعتها هستن؟؟

آره عزیزم هستن 

خیلیا کارمندن ۴ و ۵ صبح مجبورن راه بیفتن برن مرکز شهر 

یک عدد افسرده که حال زندگی و ادامه دادن نداره    واقعا خوش به حال اونایی که هدفشونو از زندگی پیدا کردن!
کاش حداقل خدا کمک کنه مستقل بشم و نیازی بهشون نداشته باشم رو پای خودم بایستم🥲

دیگه بخشی از زندگیه منم افکار تورو داشتم من که بهشون نرسیدم ولی امیدوارم تو برسی

آره تنهای تنهاپدرم مریض بود و البته براش هم مهم نبوددرصورتیکه برا خواهر بزرگترم هم حوزه امتحانی رو ن ...

الهی

منم همینجوریه خانوادم. تنها نیستی گلم

من ک دلم از دستشون خیلی خونه. خیلی

ممنوناسنپی ها این ساعتها هستن؟؟

بله

اسنپ شبانه روزیه

ماکسیم و تپسی هم امتحان کن

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

میشه بگی چی قبول شدی؟

سال اول آمار الزهرا

بخاطر هزینه رفت و آمد و مسافت زیادش و اینکه خوابگاه ندادن انصراف دادم😁💔

سال اول آمار الزهرابخاطر هزینه رفت و آمد و مسافت زیادش و اینکه خوابگاه ندادن انصراف دادم😁💔

خیلی دانشگاه خوبیه الزهرا، عزیزم امیدوارم که به بهترینا برسی و همیشه خوش باشی🤍