2777
2789

آدمی نیست که با زنا بگو بخند کنه راستش من تو این ۱۵ سال چیزی ندیدم 

همه همکاراشم میگن تو اینهمه سرت لاک خودته خسته نشدی و...‌

همه فامیلم به سر به زیری میشناسنش

حالا دوشنبه رفتیم دندونپزشکی بی حسی زد دراز کشیده بود رو یونیت دکتره نگفت برو بیرون

همونجا دراز کشید دستیار دندونپزشکه یه دختره بود 

دیدم اون تو مونده با شوهرم کلی گذشته بیرون نیومده رفتم دیدم بالاسرشه داره حرف میزنه شوهرمم نیشش تا بناگوش بازه

برام جالب بود ادمی که موقع حرف زدن تو چشم خانما نگاه نمیکرد چطور تو موقعیت درازکش اصلا معذب نشده 

دختره بالاسرش بگو بخند اینم میخندید

رفتم نزدیک دیدم دختره از جاش تکون نخورد گفتم چرا میخندی گفت پرسیدم وسایلتون استریلن اونم گفت ما اسپری میزنیم جوابش عجیب بود خندم گرفت

گفتم اون چرا هی میخندید گفت داشت باخنده توضیح میداد گفتم تو چرا همه مدت ذل زده بودی بهش گفت داشتم فکر میکردم

گفتم تو چشم اون فکر میکردی؟

چرت میگفت

منم عصبی شدم گفتم برات متاسفم اومدم بیرون

اومد معذرت خواست 

گفتم نمیخوامت دیگه برام مردی

دیروزم معذرت خواست اهمیت ندادم

امروز گل خرید اومد خونه گفت منوببخش گفتم دیگه برام ارزش نداری

حقیقتا ازینهمه تغییر بعد ۱۵سال یهو شوکه شدم

یعنی ۱۵ سال نقش بازی میکرده؟

چطورمیشه یکی تو حالت درازکش یه زن بالاسرش بیاد معذب نشه؟

چطور کسی که هیچوقت تو چشم کسب نگاه نمیکرد اهل بگوبخند نبود اینجوری شد؟

شوهر من به شدت کمروست این و همه میگن

قشنگ حس میکنم دلم میخواد بره بمیره

اصلا نمیتونم ببخشمش گفتم تو فقط پدر بچمی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی ۱۵ ساله میشناسیش و بعد ۱۵ سال یه کاری کرده تازه اونم حرکت بدی نبوده صرفا با یک دختر خندیده اصلا به معنای هرز پریدنش نیست

بنظرم شما بی نهایت حساس هستید

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

کارش بد بوده

ولی یه کم زیادی شلوغش کردی

اون دیالوگ ها رو خوندم انگار فیلمنامه بازجویی بود😐

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷