2777
2789
عنوان

الان چه کنم

69 بازدید | 14 پست

۸روز ازمودم گذشته.🙆🏻‍♀️

دوروز پیش بی بی زدم منفی بود.😮‍💨

کیست هم ندارم چون تقریبا ماه پیش سونو دادم‌.

همون روز ۲۸ام تا سه روز بعدش درد پریودی وتهوع خیلی شدید داشتم وکم کم این علائم هم ازبین رفت.

الان فقط ببخشید نفخ زیاد دارم با کمی ترشح سفید.بااعصابی داغون که همش دلم میخواد گریه کنم وتوذهنم بابقیه در حال جنگم مثل دوران پی ام اس..وبه این فکر میکنم که دوسال پیش چرا همسرم فلان حرف زد..🙅🏻‍♀️

دوسال تواقدامم هرماه درگیر این علائم

باتوجه به اعصاب قشنگم برام کامنت خوب بزارید باشما دیگه دعوام نشه😄🥲😠

الان چه کنم برم دکتر؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره برودکتر زنان

زیر نظر دکترم..در سال حداقل سه بار چکاب کامل میدم..

جز پرولاکتین که بالا بود  وبا سه ماه دارو خوردن اومد پایین مشکل دیگه ای ندادم..مدام هم داروهای تقویتی بارداری مثل فولیک اسید وواوابوست واینا میخورم

اگه مطمئن هستی ک باردار نیستی

راریانه اسیاب کن بجوشون و عصارش بخور پریودت باز میشه 

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست  

اگه مطمئن هستی ک باردار نیستیراریانه اسیاب کن بجوشون و عصارش بخور پریودت باز میشه

چون سابقه پرولاکتین دارم وبا دارو پایین اومده..رازیانه باعث بالا رفتن پرولاکتین میشه..

چون سابقه پرولاکتین دارم وبا دارو پایین اومده..رازیانه باعث بالا رفتن پرولاکتین میشه..

ااتفاقا الان دیدم گفتی پرولاکتینت بالاست خواستم بگم نخور، 

زعفرون. و شوید جاش بخور

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست  

دوروزپیش زدم منفی بود ..دیگه مطمئنن نیستم درسته؟

فردا بزن محض اطمینان، صب هم بزن ک ادرار غلیظ تره 

انشالله که مثبت بشه اما نشد

زعفرون غلظ و شوید دم کن عصارشو بخور

باز نشد پریودت باید بری دکتر دیگه

فردا بزن محض اطمینان، صب هم بزن ک ادرار غلیظ تره انشالله که مثبت بشه اما نشد زعفرون غلظ و شوید دم کن ...

دوروز پیش شب زده بودم.

فردا صبح میزنم اگه مثبت نشد میخورم.

ممنونم❣️❣️

..دیگه به نظرت احتمال بارداری نیست؟ راحت بخورم؟

و اینکه حتما جدی بگیر پرولاکتین بالا روی بارداری خیلی موثره 

مدام تحت نظر باش چک کن

خانمهایی ک شیر میدن چندماه اول پریود نمیشن به خاطر همین پرولاکتین بالاست ک هورمون شیردهیه

شیر خصوصا از بازیا هم نخور بنظرم چون سرشار از هورمونه بهم میریزه بدتر هورمونارو

گند بزنن این هورمونارو🤦🏻‍♀️انقد غبطه میخورم ب اینا ک سالمن

و اینکه حتما جدی بگیر پرولاکتین بالا روی بارداری خیلی موثره مدام تحت نظر باش چک کنخانمهایی ک شیر مید ...

نمیخورم.. شاید یک ماه پیش یا بیشتر خورده باشم..

مدام دارو میخورم برای پرولاکتین وخداروشکر پایین میاد راحت با دارو..

الان نمیدونم چرا پریود نمیشم..

و اینکه حتما جدی بگیر پرولاکتین بالا روی بارداری خیلی موثره مدام تحت نظر باش چک کنخانمهایی ک شیر مید ...

دقیقا...اعصابم از ناز کردن این هورمون به هم ریخته..هرماه یه نازی دارن