2777
2789

ماسکی که الان رو صورتمه،  حنا و ماست، ده سال بیشتره میزنم. ماهی یه بار به طور متوسط. 

نمیدونم تاثیرشو چون همیشه زدم دیگه

جدیدا سفیده تخم مرغ هم میزنم

گلاب هم میزنم

این دوتا رو یکی دوماهه هر روز،  حس می کنم خوبن

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی وقتام شیر موز عسل درست میکنم بخورم یه ذره اش هم میزنم صورتم خخخ

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
گلاب پوست رو شفاف میکنه منم زدم ازش یه مدت

من تقریبا هرچی فکر کنم خوبه میزنم 

عاشق ماسکم،  حس ملکه بودن میده  :)

چی سفت میکنه پوست رو؟  نشاسته شنیدم، اونم گرفتم بزنم 

سفیده تخم مرغ هم ضد لکه هم پوست رو روشن میکنه

بو نميده احيانن؟ امتحان نكردم احساس ميكنم بوي تخم مرغ ميگيرم😰😰

(خيلي بيشتر از خيلي به بو حساسم)

مَن تَمامم پُر ازين حالتِ بي حوصلگيست💔