2777
2789

دیگران دخالت نکنیم 

هی نگیم بچه اول بیار بعد دوم بعد سوم 

شاید دلش نمیخاد بچه دار بشه به کسی چه مربوطه 

همش باید جواب این و اونو بده حتی غریبه ها هم میپرسن 

آخه بگو به تو چه مربوط بچه تو چه گلی به سرت زده که بچه من بزنه 

هر کس دخالت کنه خیلی امله مگر این که مادر یا خواهر طرف باشه . 

اوسکلا روش هم یاد میدن . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو باید به خود گوینده بگی 

منم بدم میاد از کسایی که هی میگن بچه دوم بیار ، به توچه دیوب😑 همین یکی هم با کلی نذر و نیاز آوردم🥲 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

جوابشونو با تحقیر بده بده مثلا میگن بچه بیار یا بازم بچه بیار یگو این مسئله‌ی خیلی خصوصی و شخصی بین زن و شوهر چطور روتون میشه تو همچین مسئله ای به خودتون اجازه‌ی اظهار نظر بدید خیلی کار زشت و وقیحانه‌ای میکنید

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

اخه توی جمع میگن فلانی خودتو آماده کن بعد هر هر کرکر میخندن

توی جمع تحقیرش کن که دیگه نگه 

بگو عزیزم من مثل تو نیستم برای خودم ارزش و شان و شخصیت قائلم این شوخیای بیمارگونه‌ت‌رو هم دیگه با من نکن

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.