2777
2789
عنوان

هعی یکسال گذشت

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 24 پست
اره می‌خوام زودتر شروع بکنم هدفم رتبه سه رقمی کنکور خوب دادم ولی نهایی نه هرچندامسالم کلا دوماه خوند ...

بخون هرچیزی قابل جبرانه گذشترو فراموش کن به آینده نگاه کن

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره سخته ولی من خیلی ناراحت نمیشم میدونم اگر یه سال بمونم از اونا بالاتر میشم یا در حد همونا من چون ...

اره اما خب دل آدم هوای دانشگاه میکنم از طرفیم براشون خوشحال میشی

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

بیخیال یه سال میرزه به یه رشته دانشگاه خوب بعدش همه چیزو فراموش میکنی

حالا من امسال قبول بشم بقیه چیزا مهم نیست🤣

منم ، یک گریه هایی کردم که خودم باورم نمیشه بلدم اینجوری گریه کنم😂

🤣🤣🤣

ن انشالله امسال قبول میشی

انشاءالله 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»