2777
2789

فقط فقط خود واقعیت باش کسی ک بخادت پات وایمیسته 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم لایک کن بخونم

فقط یه سؤال بپرسم

خانما دختر پسر میرن تو اتاق باهم صحبت کنن

باید برن تو اتاق خواب دختر؟

اتاق دختر خب مبل نداره که

دو تا تخت داره

با یه صندلی مطالعه

چجور باید بشینن دختر و پسر

چیزی ک بابای خودت اول زندگیش نداشته از پسر مردم نخوا 

شرایط اقتصادی و همه چیو در نظر بگیر لطفا 

منطقی فکر کن و فکرت این باشه ک قراره تشکیل خانواده بدی اخلاق طرف و آبرو داریش مد نظرت باشه بیشتر

بهم میگن آرایش و کرم و این چیزارو نمال به خودت عینکیم میگن عینک رو بزن لنز نزار فقط یه رژ کمرنگ بزن

منظورم خصوصیات اخلاقیه

آره زیاد آرایش نکن سعی کن فقط آراسته باشی و متین 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

اولا خودت باش

خط قرمز هات رو واضح و محکم بیان کن... همینجوری شما محکم بیان کنی بعدا زیرش میزنن چه برسه بخوای رودروایسی داشته باشی با کسی

بحث یک عمر زندگیه کلا رودروایسی رو بزار کنار و خود واقعیت باش

حواست به اداب پذیرایی و اینا باشه 

خودت باش و با خانوادش بگو بخند هرچی بیشتر حرف بزنی بیشتر دستت میاد چه ادمایی ان 

منم لایک کن بخونمفقط یه سؤال بپرسمخانما دختر پسر میرن تو اتاق باهم صحبت کننباید برن تو اتاق خواب دخت ...

😂ما انقد عاشق بودیم رفتیم کف اتاق داداشم ک دور تا دورش تخت هست و کمد نشستیم یادش بخیر 

اولا خودت باشخط قرمز هات رو واضح و محکم بیان کن... همینجوری شما محکم بیان کنی بعدا زیرش میزنن چه برس ...

بهم میگن لازم نیست زیاد صحبتی کنی البته اینم بگم خواستگاری به حساب نمیاد آشنایی میخواد بیاد منو ببینه

منم لایک کن بخونمفقط یه سؤال بپرسمخانما دختر پسر میرن تو اتاق باهم صحبت کننباید برن تو اتاق خواب دخت ...

😂والا میشه اتاق دختر نباشه ولی اتاق دختر بهتره یه هرحال اقاپسر دستش میاد که دختره چجور ادمی عه... 

بعد هم یجوری میشینن دیگه سخت نگیر😂

بهم میگن لازم نیست زیاد صحبتی کنی البته اینم بگم خواستگاری به حساب نمیاد آشنایی میخواد بیاد منو ببین ...

😂دقیقا! به حرف بگیر نه اینکه حرف بزنی... و اینکه وایسا طرفت شروع کنه به صحبت و معرفی و..