2777
2789

بچه ها علایمم از نصف شب شروع شده اسهال و ایتفراغ و بیحالی صبح رفتم بیمارستان سروم زدم تهوعم قطع سده ولی اسهال نه

ولی دارم احساس میکنم بازم کم کم حالم میخواد بهم بخوره😫😫😫😫😫😫😫😫 خیلیییی بیحالم

دوره اش چند روزه اس؟

یه دختر ۲ ساله هم دارم خیلی میترسم بگیره

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مامانم گرفت

فقط یه روز

برو دکتر سرم بزن

ما هیچکدوممون از مامانم نگرفتیم بیماریش تنفسی نیست از طریق دست الوده میکنه دست بچتو زیاد بشور خودت دستکش دستت کن میخوای کار کنی

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
نه تازه شنیدم از کجا اومده؟

هکه گرفتن که بیمارستانم پر بود

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
بله خواهرم و من

چقدر کشید خوب شید

اره مامانم گرفتفقط یه روزبرو دکتر سرم بزنما هیچکدوممون از مامانم نگرفتیم بیماریش تنفسی نیست از طریق ...

زدم صبح سروم

اره مامانم گرفتفقط یه روزبرو دکتر سرم بزنما هیچکدوممون از مامانم نگرفتیم بیماریش تنفسی نیست از طریق ...

وای جدی تنفسی نیست

من دو روز مردم از درد الان کنارم چای نبات

نمیتونم اصلا تحمل کنم

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
عع منم اینجوری شدم ولی دکتر نرفتم پس ویروسه من فکر کردم گرما زده شدم

نه ویروسه لامصب

وای جدی تنفسی نیستمن دو روز مردم از درد الان کنارم چای نباتنمیتونم اصلا تحمل کنم

دکتر گفت تنفسی نیست

گفت دستت الوده بوده گرفتی

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️