2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کولپوسکوپی کردی؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

سلام‌من دشتم و الان کامل از بدنم خارج شده 

ولی فکر نکن ی ماه و دو ماه میره 

اول از همه استرس رو از خودت دور کن 

تحت نظر دکتر باش حتماً

واکسن  گارداسیل رو حتما بزن 

سیستم ایمنی بدن رو تا جایی که میتونی بالا ببر که خودبخود بدن ویروس رو دفع میکنه 

برا افزایش سیستم ایمنی بدن ، خوابت رو تنظیم کن 

خودت رو زیاد خسته نکن خرما زیاد بخور 

انواع مغز آجیل بگیر پودر کن با پودر سنجد قاطی کن و بزار یخچال ، روز ی قاشق بریز تو شیر یا شیر موز و ی قاشق عسل بخور در کنارش ی مکمل خوب مناسب سنت هم بخور 

عزيزم سوال پرسيده بودي  

دفع ويروس ربطي به عمل نداره عمل فقط بافت اسيب ديده رو برميدارن و ممكنه ويروس همچنان باقي بمونه 

يا ممكنه ويروس به بافت اسيب بزنه و از بين بره و تست اچ پي وي منفي شه واي همچنان اسيب بافتي وجود داشته باشه

بعدم اگه بچه داري براچي ميترسي

عمل ميكني قسمت اسيب ديده رو ور ميدارن 

اين جراحي براي زناني كه مجردن با بچه ندارن سخته چون تنها عارضه اين عمل مشكليه كه توي دهانه رحم ايجاد ميشه موقع بارداري  ممكنه دهانه رحم كوتاه بشه