2777
2789
بخدا الان فقط همینا ب چشم میان دیگه ژل عادی شده نمیگن طرف ژل زده میگن چقد خوشگله شوهرم نمیگه من طبیع ...

خب عزیزم دلیلت منطقی نیست

ادم مجبوره از یکی که جدیده تعریف کنه حتی به دروغ

حیفه خوشکلیتو از بین ببری

مخصوصا الان که نچرال مده و خیلیا سعی میکنن قیافه عادی خودشون باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا الان فقط همینا ب چشم میان دیگه ژل عادی شده نمیگن طرف ژل زده میگن چقد خوشگله شوهرم نمیگه من طبیع ...

بخدا خیلی ژل لب زدن چیپه 

حداقل اگر عمل بینی باشه یا زاویه فک و آرایش و... میگیم زیبا اما آخه لب پف کرده خیلی خز و زشته چه زیبایی داره آخه ؟

لب نه خیلی باریک نه خیلی پف کرده متوسط قشنگه مثل عکس اولی 

لبات خیلی خوشکله اگه دستکاریش نکنیم خوبهاولی اگه پیش یکی کار بلد بری میتونه خیلی بهترم دربیاره

آره یه خانم دکتریه طبیعی کار میکنه نیم سیسی یا کمتر از یه سیسی میزنه فقط یه کم برجسته میکنه دوس دارم لبام یه کم پر شه..ولی بچه ها انگار میگن نزنم بهتره..نمیدونم چیکار کنم دوس دارم قیافم قشنگ باشه🥲

بخدا خیلی ژل لب زدن چیپه حداقل اگر عمل بینی باشه یا زاویه فک و آرایش و... میگیم زیبا اما آخه لب پف ک ...

شوهرمم میگه صورتتو خراب نکن من اینجوری دوست دارم🫠ولی زن ژلی و خوشگل و پلنگ ک میاد مغازش ک آشنا باشه میگه زن فلانی خیلی شیک و زیبا ب خودش میرسه و یه جوری نامحسوس میگه زیباس و نمیگه ژلیه نمیخوام منی ک انقد نچرالمو با زن همکاراش ک از سرتا پا عملن مقایسه کنه 

شوهرمم میگه صورتتو خراب نکن من اینجوری دوست دارم🫠ولی زن ژلی و خوشگل و پلنگ ک میاد مغازش ک آشنا باشه ...

ده سال دیگه همه اینا از مد میوفتن و خز میشن 

الانم خزن بخدا 

زیبایی خودتو بخاطر ی تعریف و تمجید شنیدن فدا نکن 

لب های خودت خیلی شیکن 

می‌دونم الان خیلی دلت میخاد ژل بزنی اما باور کن خیلی چیپ و خزه 

شوهرم بالاخره راضی شد لبامو یه کم ژل بزنم گف بزرگ نشن زیاد

پس حتما بگو که اصلاا لب اردکی نشه لبات

پهن نباشه . حالا دوس داری عروسکی یا قلوه ای باشه یا تاج لبات سرجاش باشه یا نباشه اینارم میتونی بگی 

هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!