2777
2789

من قبلا نداشتم ولی از این به بعد میخوام داشته باشم چون پول داره و وضعشم داره بهتر میشه.‌ مشکلی که دارم اینه خیلی خیلی تشکر میکنم و خجالت میکشم اگر کادوی گرون برام میخره و میخوام جبران کنم

برای تو نخره برای خواهر مادر و بقیه خرج میکنه .

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه دارم

ولی دریافت نمیکنم😅😅😅

البته گاهی هم دریافت میکنم

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
من از وقتی دیشب دیدم بچه برادر شوهرم ایفون ۱۵ مادرش شده براش اسباب بازی تصمیم گرفتم زیاده خواه باشم ...

ببین شوهر من خیلی سفره دار و لارجه. مهمونی میده کلی خرج میکنه

میخوام از این به بعد پولاش رو خرج کنم انقدر بریز و بپاش نکنه

وظیفشه و میخره 

از دوستیم میخریده و نیاز به انتظار من نداشته

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

باید اول خودت بپذیری ک وظیفشه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس