2777
2789
عنوان

شماهم مثل من

63 بازدید | 14 پست

میترسین جهیزیه بخرین؟؟دودلین؟؟

یه دلم میگه بخرم یه دلم میگه شرایط کشور یه جوری معلوم نیست چی بشه باشیم یانه

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کم کم بگیری بهتره لطفا تاپیک آخرم گزارش بزن

یسری چیزامو‌خریدم اماخیلیش مونده ☹️شایداخرسال عروسیم باشه

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
واجباتو بخر بالاخره اوضاع هر چی باشه باید زندگی کنی خوب 😐

☹️☹️مثل قبل دیگه ذوق ندارم خیلی میترسم جن گ‌بشه ☹️

☹️☹️مثل قبل دیگه ذوق ندارم خیلی میترسم جن گ‌بشه ☹️

ای بابا . متولد چندی ؟ ما دهه شصتیا حاصل عروسی های دوران جنگیم یکم با بزرگترا حرف بزن ببین اون وقتا چه خبر بوده روحیه میگیری 😁

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
تا آخر سال طلا خیلی گرون میشه می تونی چیزای بهتر و زیاد تری بخری

میخام طلامو بفروشم خونه بخرم😑😓

ای بابا . متولد چندی ؟ ما دهه شصتیا حاصل عروسی های دوران جنگیم یکم با بزرگترا حرف بزن ببین اون وقتا ...

دهه 70ایم

😂خانوادم چیزی ازجنگ یادشون نیست خیلی کوچولو بودن 

دهه 70ایم😂خانوادم چیزی ازجنگ یادشون نیست خیلی کوچولو بودن

چه جوری کوچولو بودن؟ اگر تو هفتادی اونا باید دهه ۴۰ و ۵۰ باشن بشن والدین تو ‌ . پس جنگو یادشونه . مثلا من خودم ۶۹ هستم هیچ تصوری از جنگ نداشتم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
چه جوری کوچولو بودن؟ اگر تو هفتادی اونا باید دهه ۴۰ و ۵۰ باشن بشن والدین تو ‌ . پس جنگو یادشونه . مث ...

نه عزیزم تفاوت سنیم خیلی باهاشون کمه😅