2777
2789
عنوان

به نظرتون خونه امو بفروشم

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 33 پست

باید خیلی مطمئن باشی از کارش.

اون بیله قراره کجا کار کنه هم مهمه

همه جوانبو بسنج

خیلی فکر و زرنگی میخواد 

که ما نداریم🤣🤣

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیل مکانیکی نه حساب کتاب نداره چون فصلی هس کارشون پاییز وزمستون ضعیفه ،ماشین سنگین اگ شراکت داشتی اره خوب بود ولی سمت این شراکت نرو

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

باید خیلی مطمئن باشی از کارش.اون بیله قراره کجا کار کنه هم مهمههمه جوانبو بسنجخیلی فکر و زرنگی میخوا ...

فعلا که دارم تحقیق می کنم و همه جوان رو می سنجم 

تنها زندگی کردن به اندازه کافی زرنگم کرده 

بیل مکانیکی نه حساب کتاب نداره چون فصلی هس کارشون پاییز وزمستون ضعیفه ،ماشین سنگین اگ شراکت داشتی ار ...

بین بیل مکانیکی و کامیون 

فعلا دارم تحقیق می کنم از این و اون ببینم کدوم بهتره و ارزش داره خونه امو بفروشم یا ن  

از قدیم گفتن شریک اگه خوب بود خدا اول یکی برا خودش میزاشت

من الان با خانوادم شریکم تو یه کاری واقعا گاهی اوقات اختلاف پیش میاد اینکه دیگه شوهر دوسته

بعدشم بیل مکانیکی بستگی به شهرت داره مثلا یزد و اصفهان یا  که معادن هست خیلی خوبه ولی مثلا شهرای که معادن ندارن یا خیلی کمه نه ضرره

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

از قدیم گفتن شریک اگه خوب بود خدا اول یکی برا خودش میزاشتمن الان با خانوادم شریکم تو یه کاری واقعا گ ...

معادن زیاده طرف من 

من خودمم از شراکت خوشم نمیاد ولی هزینه های زندگی داره بهم فشار میاره و اینکه اونقدر سرمایه ندارم که بتونم تنها بخرم و مدیریت کنم 

معادن زیاده طرف من من خودمم از شراکت خوشم نمیاد ولی هزینه های زندگی داره بهم فشار میاره و اینکه اونق ...

اگه بتونید شریکی بیل کم کار یا نو بخرید خوبه

ولی بیل مدل پایین یا کارکرده واقعا ضرره چون خرجش خیلی سنگینه

تو رودربایستی اصلا قرار نگیر حتما قولنامه محضری و سفته ازس بگیر اگه قراره خودش روش کار کنه

چندی میشه حدودی خونت

اگه جای هستی که شرکت هست میتونی یه اتوبوس بخری بدی دست راننده اینطوری بیشتر برات میفته

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

این کار به درد شما نمیخوره همه سودش میره تو جیب اون 

شما که کننده ی این کار نیستی 

مردم با خواهر برادرشوهر شریک میشن به مشکل میخورن 

اصلا این کارو نکن اشتباه محضه خداشاهده دلم برات میسوزه دارم میگم 

من خیلی از اقوام نزدیکم توی این کارهای ماشین سنگین هستن که دارم بهت میگم

اگه بتونید شریکی بیل کم کار یا نو بخرید خوبهولی بیل مدل پایین یا کارکرده واقعا ضرره چون خرجش خیلی سن ...

اونکه همه امضا هاشو میگیریم 

تقریبا از شیش نیم تا ۸ میلیارد قیمت خونه امه 

از شرکت اتوبوس رانی خبر ندارم باید برم دنبالش 

اونکه همه امضا هاشو میگیریم تقریبا از شیش نیم تا ۸ میلیارد قیمت خونه امه از شرکت اتوبوس رانی خبر ندا ...

خب برو اتوبوس بخر دختر 

خودت آقا خودتی دردسرم نداری

این کار به درد شما نمیخوره همه سودش میره تو جیب اون شما که کننده ی این کار نیستی مردم با خواهر برادر ...

ممنون عزیزم 

فعلا فقط در حد فکر کردنه هنوز به کسی چیزی نگفتم 

فقط دارم اطلاعات جمع می کنم 

بین بیل مکانیکی و کامیون فعلا دارم تحقیق می کنم از این و اون ببینم کدوم بهتره و ارزش داره خونه امو ب ...

نه درگیر شراکت میشی چون خانم هستی تحمل استرس هاش سخته تنهایی اهداف ها روشن و درکن بالایی داریی متوجه شدم باید بفکر راه اندازی شغلی باشی ک استرس هاش نباشه این همه شغل هستن پس اعصابت و روانت درگیر نکن کوتاه بگم به شدت معتقدم ک ثروتی بزرگتر از آرامش و حال خوب نیس بی‌خیال تمام دلواپسی‌ها به موسیقی دلنواز گوش کن  بزار اونقدر حالت خوب باشع که یادت بره  امروز کدوم شنبه هست در این حالت فکرت چهارچوب نمیشه و راحت تفکر هات میرسی

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.