2777
2789
عنوان

علت نشدن پریود

92 بازدید | 16 پست

سلام خانوما من الان سی روزه که پریود نشدم بعد یک ازمایش بارداری دادم که منفی بود چهاتا تستم گذاشتم ولی منفی بود حیرونم چیکار کنم دارم از غصه دق میکنم😓😓

شما تاحالا این اتفاق براتون افتاده چکار کردین

ایا امکان داره بازم باردار باشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امروز شدم

انقدر درد دارم خوابم نمیبره

بعد تیکه هایه گوشتی میاد

فک کنم ال دی خوردم

کیستم ترکیده🤣

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
اینماه منم همچین شدم برام سونو واژینال نوشت تنبلی داشتم و یه کیست

چرا همه کیست زدیم😂

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

کیست داری 

احتمالا 

من تنبلی تخمدان دارم اینجوری ام

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

منم دوتا دارم یکیش اندومتریوماسبه نظرت بچه دار میشم؟

اره بابا نترس

خیلیا با کیست بچه دارشدن