2777
2789
عنوان

رمان مانند ترین اتفاق های زندگيتون چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 60 پست
ن بابا ۱۶ سالمهحالا ب هر کی میگم باور نمیکنه خب😂😂فرزانگان درس میخونم معدلمم ۲۰ ئه بعد مامانش ینی م ...

پس هنوز جا داری واسه اتفاقای دیگه ام😁😉

آفرین بهت🥰

مشغول نوشتن رمانمم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بین من و دبیر زیستم علاقه و وابستگی هایی بود که همه دبیرستان هم فهمیده بودن 😁😁

کاملا از رفتار هامون معلوم بود و دوسال دبیرم شد و اینکه مدیر دبیرستانمون هم باور کرده که نامزد کردیم ولی اصلا اینطوری نبود 🙃🙃🙃

😁😍چندمی الان؟

الان دارم میرم برا دهم تجربی 😁

تازه انقدر مدیر از ما تعهد گرفت که دیگه این کار ها رو نکنیم 

🤣 بعد از اینکه خودشون باور کرده بودن نامزد کردیم دست از سرمون برداشتن 🤣🤣

الان دارم میرم برا دهم تجربی 😁تازه انقدر مدیر از ما تعهد گرفت که دیگه این کار ها رو نکنیم 🤣 بعد از ...

مدرسه غیر دولتی هستی؟ 

چیکار میکردین مگه😂

مشغول نوشتن رمانمم😍

نه بابا دولتی هستم و دارم میرم یازدهم تجربی اشتباه تایپی بود 

اصلا کار خاصی نمی‌کردیم ولی همه بچه ها میگفتن نگاهش و رفتارش با تو اصلا فرق داره 

البته اینو خودمون هم میدونستیم ولی قبول نمیکردیم😂😂

در کل دبیرستان پیچید که چی شده و دبیرستانمو عوض کردم باز شد دبیر زیستم و داخل این دبیرستان هم همه فهمیدن 😂😂

اصلا من آزمون رو نخونده بهم ۲۰ میداد و خیلی دبیر سخت گیری بود برا همه ولی برای من اصلا اینطوری نبود یه جوری باهام رفتار می‌کرد انگار فامیلیم باهم😂😂😂

مدرسه قبلیم خیلی گیر بودن، چون داخل شهرستان خیلی این اتقاق ها نمی افته یکم تازه بود از نظرشون😂😂😂😂

نه بابا دولتی هستم و دارم میرم یازدهم تجربی اشتباه تایپی بود اصلا کار خاصی نمی‌کردیم ولی همه بچه ها ...

😂😂😂جالبه

موفق باشی عزیزم 

مشغول نوشتن رمانمم😍